Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Predsjednica Vlade Republike Srbije
Ana Brnabić

Objavljeno 10 srpnja 2017

Astrološka karta
Predsjednica Vlade Republike Srbije
Ana Brnabić

Planet Sedna zauzima poziciju u natalnoj karti Ane Brnabić na = 6.1566° u 13 astrološkoj kući gdje je isto tako planet Jupiter na poziciji = 347.1509° u 13 astrološkoj kući dok je zviježđe Ophiuchus na = 184.6052°. Kako su ovako konfigurirani astrološki planeti i zviježđa s preciznošću sam prognozirao da će Ana Brnabić, biti predsjednica Vlade Republike Srbije i to u 2017 godini gdje će doći na mjesto najpoštenijeg premijera Aleksanda Vučića, gdje će Vučić biti predsjednik Srbije a Ana Brnabić, zauzima mjesto Aleksandra Vučića gdje će biti ona premijerka Srbije. Osobno sam presretan jer se moja prognoza ostvarila u dan, mada moram napomenuti da ni jedan srbijanski astrolog nije prognozirao pobjedu Ane Brnabić, da će ona postati predsjednica Vlade Republike Srbije i to u 2017 godini.

Tijekom srpnja 2017 do rujna 2018 zasigurno je da će se Ana Brnabić suočiti s činom ili okolnostima koje će je izuzetno duboko dodirnuti. To bi moglo biti nešto što je počelo znatno ranije raditi kao što je u 2016 godini a u 2018 godini će to započeto realizirati i biće riješeno. Zemljani satelit Mjesec je na poziciji = 65.5901° je u fantastičnoj poziciji što je jamčilo da će Ana Brnabić biti prva u povijesti Srba, predsjednica Vlade Republike Srbije. Ovaj zemljani satelit Mjesec kod Ane Brnabić, obavezno daje predanost u politici, tijekom 2017 godine i ovo će biti dobra godina za povećanje njezine popularnosti

Ana Brnabić je dobitnik brojnih priznanja za razvojne projekte na kojima je radila, promociju društveno-odgovornog poslovanja i tolerancije. Član je grupe "Novi čelnici za Europu" u okviru Svjetskog gospodarskog foruma. Prije izbora u Vladu Srbije, bila je direktorica tvrtke Continental Wind Srbija (Continental Wind Croatia - CWS) gdje je radila na realizaciji investicije vrijedne 300 milijuna eura u vjetropark u općini Kovin. Dva najznačajnija projekta koje je realizirala u ovom segmentu tijekom svog mandata jesu projekt e-Beba ( "Bebo, dobrodošla na svijet") i e-ZUP (puna provedba Zakona o općem upravnom postupku)

Brnabićka spašava Srbiju

Astrološka karta
Vlade Republike Srbije 2017
Ana Brnabić

Zvijezda Sunce u karti Vlade Republike Srbije 2017 nalazi se na poziciji = 196.6143° Sama 13 astrološka kuća je u zviježđu Strijelca i u kombinaciji je s planetom Orcus koji je na poziciji = 224.6286°. Kada su ovakve pozicije sa sigurnošću se može reći da će predsjednica Vlade Republike Srbije donijeti izuzetno puno prosperiteta u mnogim sferama a posebno kada se radi o gospodarstvu Srbije. Zasigurno će Vladi biti prioritet ekonomski razvoj, digitalizacija i obrazovanje biti ključni prioriteti nove vlade.

Zahvaljujući bivšem premijeru a sadašnjem predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, Ana Brnabić i svi ministri u Vladi Republike Srbije, držaće se puta koji je išao najpošteniji političar u povijesti Srbije, a to je svakako Aleksandar Vučić. I Ana Brnabić, borit će se protiv kriminala, reketarenja za sve ono što se zalagao Aleksandar Vučić. I ova Vlada Ane Brnabić poštovat zakon Srbije i nastojat da Srbija ima samo interes kao i sami građani Srbije. Ana Brnabić će se oštro boriti protiv orgnizovanog kriminala, korupcije, reketarenja, diskriminacije.

Vlada mora stati na put bahatosti malinara

Ono što je dobro a to je sigurno što neće Vlada Republike Srbije zajedno s predsjednicom Vlade, Anom Brnabićkom dozvoliti malinarima da vrše nasilje, ucjene jer Srbija sigurno ne ovisi o malinarima. Isto tako neće dozvoliti bahatosti malinara da otkup malina bude onoliko koliko malinari budu tražili, biće otkup kako treba biti. Malinari neće moći ucjenjivati ​​nikako Vladu a niti će moći nekoga da privo nekoga ili da natjeraju da kupe te maline. Ako se Malinari to ne sviđa, ne treba prodavati maline i može das a svojim malinama radi što god hoće ali neće sigurno moći ucjenjivati ​​državu jer mu država sigurno nije kriva. Po toj milanraskoj logici bi trebali onda svi proizvođači odrediti cijenu i da ne odustaju od zahtjeva a ako im se ne odobri onda blokirati ceste. Bahato ponašanje malinara će se stati na put tijekom 2018 godine. Bez malina se može živjeti i nisu ophodne ali bez mlijeka, kruha, mesnih proizvoda se sigurno ne može i Vlada će se najviše usmjeriti na prehranu i mesne proizvode, to je prioritet a ne maline.

Lijepe plaće i mirovine u Srbiji

Ana Brnabić će još kako spasiti Srbiju i za njezine vladavine sigurno će se mnogi zaposliti i imati solidne plaće jer i sada u 2017 godini su bile solidne plaće u Srbiji 400 eura do 1000 eura prosjek a u 2018 godini biće još veće plaće kao i mirovine. Ana Brnabić će nastaviti program koji je vodio najpošteniji, najčestitiji premijer koji je ikada u povijesti Srbije imala a to je Aleksandar Vučić a takva će biti i premijerka Ana Brnabić.

Državni proračun će se svake godine povećavati. Smanjit se još više stopa nezaposlenosti i mladi već sada se mogu lakše zaposliti, ne računajući one lenjštine i neradnike, koji nastoje samo da kritiziraju i da za sve osuđuju državu i vladu. a koji ni prstom nisu takli da Srbiji pomognu i narodu. Lako je sjediti u fotelji, živjeti na grbači roditelja, umirovljenika i kukati, spavati cijeli dan a navečer izlaziti u kafiće, konzumirati alkohol i duhan. Isto to vrijedi i za one koji imaju lijepu plaću od 1000 eura kao što su novinari i medijski radnici, takvi su najviše kukali i kritizirali Vučića. Koji su sjedili pred računalom, izmišljali kojekakve priče i lagali narod još za tu laž dobivali pare velike. Na samu žalost neće ni Ana Brnabić biti pošteđena kritikama, lažima, napadima od strane medija kojima je najvažnija nestabilna Srbija a ne Stabilna kakva je sada gdje Vlada donosi samo pozitivne rezultate.

Planet Venera je na poziciji = 138.9066 ° zajedno sa planet Sedna koja je na poziciji = 138.3621 °. Može se jamčiti da će tužiteljstva za organizirani kriminal će raditi dosta učinkovito a Suci će brzo donositi presude, tako da će kriminal opasti. Sama 9 kuća je u zviježđu Djevice, što jasno govori da zakon će se morati mijenjati i poštovati i svatko tko bude kršio zakon, biće kažnjen. Mjesec predstavlja sam narod i on je u 9 kući što govori da će narod podržati zakon koji bude došao na snazi ​​za vrijeme mandata Ane Brnabić.

Tijekom 2018 godine njezin idealizam, mašta i intuicija će se povećati. Vjerojatno je da njezina praktičnost neće biti vrlo izražena i zbog toga će se osjećati zbunjeno i glupo kad se suoči s problemom. Vjeruje svojim osjećajima i treba da pusti intuiciju da je vodi, jer je neće dovesti u zabludu.

NOVINE KOJE SU NAJČITANIJE I NATIRAŽNIJE
Hrvatske Dnevne Novine "Slobodna Dalmacija"
najtiražnije i najčitanije novine u Dalmaciji
Nezavisne Dnevne Novine "INFORMER"
Najtiražniji, najčitaniji i najbolji dnevni list u Srbiji.
Nezavisne Dnevne Novine "Srpski Telegraf"
najbolji i nepristrasni dnevni list u Srbiji.