Branko Zivotin, Katolički astrolog, hiromant - Beograd

Pare se uzimaju dok su suze u očima

"Istina rađa mržnju. Tko govori istinu, uvijek se zamjera drugima"

Objavljeno 9. Veljača 2017

U svačijem horoskopu mogu vrlo konkretno opisati način smrti i kada će umrijeti, šta sleduje članu obitelji nakon njegove ili njezine smrti. Da li će imati lijepu, veliku, mrsnu sahranu ili će biti sahranen kao bijednik. Da li će se neko otimati za njegovo nasljedstvo ako je posjedovao za života. Da li će imati lijepu, veliku, mrsnu sahranu ili će biti sahranjen kao bijednik. Da li će se neko otimati za njegovo nasljedstvo ako je posjedovao za života, jer u današnjem vremenu lešinara ima jako puno, samo čekaju da pandrkneš pa da otmu pa da naprave pokojnikovoj obitelji ili članu pravi pakao. Danas je takvo došlo vrijeme da mahom čekaju da rikneš jer po njihovom si mator, bolestan, teret, kolateralna šteta, kako bi se otimali za nasljedstvo.

Ostvarene astrološke prognoze - najnovije

  • Smrt Patrijarha Pavla. U magazinu standard sam objavio da pad može očekivati ​Patrijarh Pavle gdje mu dolazi smrt.
  • Uhićenje Cece. U istom broju standarda sam objavio da pad može očekivati ​​Ceca gdje če biti uhićena.
  • Uhićenje Ratka Mladića. U istom broju standarda sam objavio da pad može očekivati ​​ Ratko Mladić gdje će biti uhićen za dvije godine i da je u Srbiji.
  • Udaja sretna Jelene Karleuše u 2008 godini - dvije godine prije događaja. Također, u magazinu standard 2008 godine objavio sam da slijedi nevjerojatan uspjeh Jelene Karleuše gdje će napraviti spektakularni solistički koncert.
  • Pad Zorana Milanovića - Obajavio sam godinu dana ranije na sajtu, 06.03.2015 na Youtube, 23.03.2015 na Youtube i 18.10.2015 na Scribd: "Činjenica je samo jedno da premijer Zoran Milanović, njegova djela koja je on činio dok je bio na vladavini, i još uvijek je na vladavini ali se vidi da ništa dobro nije donio narodu. Međutim, to je prošlost, to je nešto što je otišlo". "Milanović je jako loš političar i njegovo vrijeme pada je upravo 2015 godine.
  • Pobjeda Tomislava Karamarka - Objavio sam na sajtu godinu dana ranije i 18.10.2015 na Scribd. "Ovdje će biti jedna kvarna igra od sadašnjeg premijera Zorana Milanovića na račun Tomislava Karamarkova. Zoran Milanović gubi na izborima."
  • Pobjeda Andreja Plenkovića - Objavio sam 14.09.2015 ishod budućih izbora na Youtube. "HDZ-e će na Parlamentarnim izborima koji će biti 2016 godine, nositi pobjedu i biće najjaća politička stranka u Hrvatskoj." Andrej Plenković bit će premijer. Objavio sam sve 1 godinu prije događaja, i mjesec dana prije izbora na websajtu i youtube.

Svaki čovjek prije ili kasnije mora da umre. Netko umre od prirodne smrti, netko od bolesti a neko zbog nepažnje u prometu, netko što je nekog upucao, zaklao ga, ubio ga a nekome je došlo lijepo da pandrkne tako što će izvršiti samoubojstvo, ili se nadrogira pa rikne.

U Srbiji se pare uzimaju lijepo dok netko proljeva suze a to se najbolje vidi u primjeru kada neka osoba umre tako što joj je, ili pandrkne tako što mu je došlo lijepo skočiti sa neke višekatnice ili se predozira pa rikne.

Keširanje novaca

Smrti člana obitelji ili neke bliske osobe, uz veliku tugu kreće im prava agonija jer tada ne mogu se prepustiti tugi, šoku jer tek kada je netko umro, čeka ih pravi pakao. Pare će im se uzimati dok su im suze u očima.

Vladar 8 kuće u kvadratu osoba preminula i obitelj nema vremena za plakanje, tugu već mora razmišljati na pogrebne usluge, korištenje hladnjače, tiskanje osmrtnica, zakup kapele, prijevoz do grobnog mjesta, pokop i mnoge druge detalje, što član obitelji ili neke bliske osobe treba da iskeširaju. Troškovi sahrane su 272.41 eura ali dobro Republički fond za mirovinsko i invalidsko osiguranje, isplaćuje familijama preminulih umirovljenika (ili onome tko je platio sahranu) 285.49 eura. Ali tu nije kraj. Merkur je u seksilu sa Venerom gdje obuhvaća 9 i 7 kuću. Da bi se pokojnik sahranio, potrebna je određena dokumentacija i reguliranje administrativne procedure gdje treba izdvojiti jos 50 eura. Ali tu nije kraj jer tek sada kreće pljačkanje obitelji i otimanje novca.

Lova na sunce ili nema sahrane

Mnogi članovi pokojnika žele imati i popu na sahrani i ta usluga se plaća. Jupiter na 10 stupnju Škorpiona u 2 kući a Hram u 9 kući dok Merkur plaćanje na 3 stupnju Raka. To znači da kroz plaćanje parohijal, pop besplatno obavlja krštenje, vjenčanje i sahrane. Pravoslavni vjernici crkvi placaju parohijal na godišnjoj razini oko 1000 dinara i sa time se podrazumijeva da je pop dužan obaviti sve rituale koji su vam neophodni i to besplatno. Međutim, to u realnosti nije tako.

Saturn je na 7 stupnju Lava i u kvadratu sa Venerom, to jasno govori da popovske usluge jako variraju sve ovisi kako ošmeka nečiju kuću i obitelj i na temelju toga odredi cijenu svojih usluga, samo što pop neće izdati fiskalni racun i ne daje ga obitelji koja je platila njegov dolazak i njegovu uslugu.

Pop će izvršiti sljedeći ritual kada ga pozovete
1) Uzima potrebne podatke o umrlom
2) Vrši opelo nad kovčegom s pokojnikom
3) Poslije opela završi sa celivanjem pokojnika
4) Vrši pogrebnu povorku
4) Kada se spušta u grob pokojnik, pop prelije ostatkom vina i ulja kovčeg u raki, razbije flašicu o neku alatku kojom je kopana raka.
5) Nakon povratka s groblja svećenik kod kuće osveti vodicu u prostoriji gdje je pokojnik izdahnuo

Za ove popovske rituale se mora platiti. Cijene popovske variraju od 100 eura pa do 500 eura. Pare pop uzima dok su obitelji suze u očima jer vidi lijepu i dobru zaradu. Pop je odradila svoj dio posla. Ali mukama pokojnikove obitelji nije kraj. Obitelj još novca treba da iskešira.

Sahrana i Dača

Sama 4 kuća predstavlja grob pokojnikov kao i sahranu i tko dolazi na sahranu. U karti Srbije 4 kuća je u Kozorogu gdje je planet Neptun smešten. Taj Neptun pravi loš aspekat sa Mjesecom i planetom Sedna.

Na pogrebu će se pojaviti i kurta i murta i koga je znao i koga nije znao pokojnik. Pojavit će se kojekakve babe koje jedva čekaju da torokuše i da popuju pokojnikovoj obitelji što trebaju raditi jer babe sve najbolje znaju. Pokojnikovoj obitelji će pristizati i oni, samo da bi se uvjerili da je pokojnik stvarno pandrknuo. Na sprovodu biće strine, silni rođaci koji za života nisu pokojnika nikada posjetili a niti mu pomogli i odjednom su se pokojnika sjetili a još ako pokojnik ima koju zemlju, njivicu, stan, ušteđevinu kao tobož, žao im je što je umro, odmah takvi prićaju kako je pokojnik bio baš najdraži za njih.

Jupiter u 2 kući a Neptun u 4 kući, loš aspekat za pokojnikovu obitelj. Nakon pogreba svi odlaze u kuću pokojnika na daču da se jede i pije jer takav je red kod pravoslavaca. E, ima i takvi koji na dači se Ožderu ili zapjevaju gdje se obavezno ožderavaju, sebi za dušu kao za pokojnika čine. Pokojniku za dušu a meni u gušu i i želudcu. Sve to pokojnikovu obitelj košta kao svetog Petra kajgana. Neptun je retrogradan što znači nastavlja se patnja i muka pokojnikovoj obitelji. Pare treba i dalje keširati.

Saturn na 7 stupnju u 10 kući a Neptun u 4 kući. Pokojnikova obitelj ne može ni ožaliti pokojnika već mora i dalje da kešira novac. Tu su razni pomeni kao 7 dana, 40 dana, pola godine, godinu dana, kao i posjećivanje groblja svakog petka gdje se nosi hrana, piće na groblje. Sve to pokojnikova obitelj kešira i košta je kao svetog Petra kajgana. Naravno na godinu dana od smrti treba keširati i za spomenik. Pokojnikova se obitelj već istrošila i financijski pukla pa joj ostaje da digne kredit. Jupiter u 2 kući. Ali tu nije kraj keširanju novca i patnjama pokojnikove obitelji.

Ostavinska rasprava

Neptun na 19 stupnju Vodenjaka u 4 kući u kvadratu sa Juputerom u 2 kući gdje je Venera obojena sa Jupiterom i Neptun koji se nalazi u 7 kući. To jednostavno znači da poslije smrti sleduje ostavinska rasprava. Tek tada sleduje mnogim članovima i obitelji pokojnikovoj pravi pakao.

Na toj ostavinskoj raspravi pojaviće se raznorazni lešinari koji žele oteti njivu, stan, ušteđevinu koju je pokojnik imao i dijelio s člankom s kim je živio. Tada na člana pokojnika ti lešinari monstruozno vrijeđaju, psuju, prijete ubojstvom, tužbama. Ukoliko je pokojnik za života napisao oporuku, hijene, lešine će se svim silama truditi da to opovrgnu i da proglase pokojnika da je u času pisanja oporuke bio neračunljiv, kretenčina. Članu pokojnika i obitelji s kim je pokojnik živio predstoji silna ročišta, nerviranja, davanje silnih novaca odvjetniku.