Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

NATO u 2017. godini

Objavljeno 15 studenoga 2016

Amerika i Sjevernoatlantski savez "NATO" je najveća i najmoćnija vojna sila u svijetu. Rusija je mačji kašalj za "NATO," jer sa svojim djelovanjem Rusija samo je laprdala i hvalila se dok "NATO" je dokazao kroz borbenost, djelovanje, da je bila i ostala najjača i najmoćnija vojna sila. Ova najmoćnija super vojna sila osnovana je radi sigurnosti. NATO koncentrira svoje snage na Bliskom Istoku. Štiti uvijek ljude od agresora. Uloga NATO-a je potpuno mirotvorna i nema nikakve agresije od strane NATO-a. Jedina vojna sila NATO koja ima moć i vlast da djeluje izvan granica članica. Ni jedan rat, bombardiranje od strane NATO-a, nije deklariran kao napadački rat od strane NATO-a u svijetu od strane članica Europske Unije i članice NATO-a. Bio je uvijek i ostao je velika intervencija u korist potlačenih ljudi i ljudskih prava. NATO je mirotvorac. Naravno, agresorima, teroristima, paravojnim formacijama, barbarima, diktatorima da NATO ne odgovara.

Zemlje članice (sa datumima ulaska)

Država
Članica
Država
Članica
Albania
2009
Greece
1955
Croatia
2009
Turkey
1955
Bulgaria
2004
Belgium
1999
Estonia
2004
Canada
1999
Latvia
2004
Denmark
1999
Lithuania
2004
France
1999
Romania
2004
Iceland
1999
Slovakia
2004
Italy
1999
Slovenia
2004
Luxembourg
1999
Czech Republic
1999
Netherlands
1999
Hungary
1999
Norway
1999
Poland
1999
Portugal
1999
Spain
1982
United Kingdom
1999
Germany
1955
United States of America
1999

Horoskop NATO-a

NATO je u horoskopskom znaku Ovan sa podznakom u Djevici i mjesecom u Blizancima u konjukciji s Uranom.

Sama krcata 7 kuća (dobra politička suradnja s članicama) a Mars na 10 stupnju Ovna (rat) u 7 kući. To jasno potvrđiva da je ova najjača vojna sila osnovana isključivo prekinuti ratno stanje u nekoj državi i uvesti mir u toj državi a da agresora eleminiše.

Sam horoskop predstavlja jačinu, moć, snagu. Uran (NATO) na 25 stupnju Blizanaca u 10 kući dok sunce u 7 kući (vanjskog zastupanja) je fantastično aspektovan, što jasno potvrđiva da će NATO, biti najjača i najmoćnija vojna sila u svijetu. Da će cijeli svijet strepiti od NATO-a a kada se pogleda danas na pragu 2017 godine 67 godina od NATO postojanja, vala strepe i druge vojne sile od NATO-a, kao što je Rusija, Kina. Rusija najviše. Plaše se djelovanja NATO-a jer je NATO, kroz povijest pokazao da s njime nema šale i da će u borbi koristiti sva raspoloživa sredstva pa čak i kemijska, nuklearna ako je za to potrebno.

Pročitajte još:

Mjesec (narod) konjukcija (udar) Uran (avioni) Svi NATO, napadi su iznenada i sve se događa iz zračnog napada što na narod djeluje vrlo stresno i sa ogromnim posljedicama.

NATO, je predstavljen pod planetom Uranom. Mjesec, kako djeluje. Uran u konjukciji sa meridijana (samovoljno, otresito, iznenada, silovito). Neptun u 1 kući (napad noću s mora, oceana, kemijsko oružje) To je slika NATO-a. Kada se pogleda bombardiranje koje je vršio NATO, lako će se vidjeti da on najviše noću bombardira i da je sve iz zračnog napada.

Godišnji horoskop NATO-a u 2017. godini

Sama 2017. godina za NATO, neće biti ni malo laka. Cijele 2017.godine braniće ljude od ISIS-a (Islamska država u Iraku i Siriji) Dobro je poznato da ISIS, siluje i otima žene, djevojčice, vrši etničko čišćenje svih manjina gdje ubijaju neistomišljenike po pitanju vjere. ISIS, je ekstremna vjerska sekta.

Vrh 8 kuće (rat) je Ovan (napad) Mars u svom sjedištu i to na 10 stupnju (bombardiranje) Koga se bombardira? Mars je u konjukciji sa Venerom. Svaka zemlja koja je prostrana, ravna a narod koja je hirćanska i muslimanska vjeroispovijesti.

Bik zauzima 8 polje u natalnoj karti NATO-a što jasno pokazuje da će NATO, najviše udarati na Bliskom Istoku jer Bik kao sazviježđe vlada Bliskim istokom a u godišnjoj karti 2017. godine NATO-a, planet Mars se nalazi u Biku (Bliski Istok)

Ne samo NATO, već sve vojne sile će se usmjeriti ka Bliskom Istoku. To znači i Rusija, Turska, Kina. Od Bliskog Istoka krenuće treći svjetski nuklearni rat. Pluton u kvadratu sa zviježđem Bika. NATO, je uvijek udario i bombardirao tamo gdje je zlo. NATO ne dozvoljava da zlo vlada u jednoj državi od strane ISIS-a agresora i da narod ispašta.

Žestok napad na Siriju i ISIS

Astrološka karta Islamske države kao i astrološke kartei sama salafistička grupa ISIS-a, jasno govori da će ISIS I Islamska država još više jačati i širiti se na cijeloj zemlji.

Ma koliko da se vojne sile bore protiv ISIS-a, oni je neće uništiti jer su vojne sile kao NATO, Turska, Kina, Rusija vrlo slabe za ISIS. Vojne sile mogu jedino da oslobode neki grad ali ne i da inista Islamsku državu i ISIS (ID)

ID, ISIL i ISIS je akronim od Islamske države u Iraku i Šamu – sham.

ISIS će još monstruoznije promovirati vjersko nasilje, zato imaju zastavu s Muhamedovim žigom u sredini stoji bijeli krug stoji natpis: "Nema boga osim Alaha".

NATOV Merkur na 8 stupnju Bika (Bliski Istok) u godišnjoj karti NATO-a. Nikakve milosti NATO neće imati prilikom bombardiranje ISIS-a.

Sam 8 stupanj predstavlja masovna stradanja i smrti. Tako da će u napadu na ISIS, biti mnogo mrtvih i mnogi će stradati ali u 2017. godini, NATO neće savladati ISIS. Ne NATO kao najveća i najmoćnija vojna sila već ni jedna vojna sila, neće uništiti ISIS u 2017. godini.

Zbog žestokog rata na Bliskom Istoku, mnogo će migranata pobjeći i 2017. godina bit će problemi s migrantima u cijeloj Europi jer mnogi neće željeti da prime migrante.Ratom, bombardiranjem Nato-a i ostale vojne sile, neće riješiti problem sa Sirijom i sa ISIS, već će samo još više rasplamsati sukobe gdje će nevini stradati.

 

"ZAPIS U ZVIJEZDE"
izdana 04 prosinca 1990

 
"SUDBINA NA DLANU"
izdana 17 prosinca 1993
 
"CRNA MAGIJA"
izdana 20 siječnja 1997
 
"ISTINA O GAY POPULACIJI"
izdana 27 siječnja 2004
 
"S LJUBAVLJU U KRISTA"
izdana 19 kolovoza 2005.