Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Montenegro 2017. godina

Objavljeno 12. studenoga. 2016

Godišnja astrološka karta Crne Gore za 2017. godinu nije ništa drugačija niti bolja a niti gora od prijašnjih godina. Naime, vidi se da su problemi i dalje pristuni, gdje će u 2017 godini se znatno povećati nezadovoljstvo naroda prema političarima a posebno prema premijeru Milu Đukanoviću. Biće tu mnogo prosvjeda, napada na Mila Đukanovića ali sve bezuspješno. Trenutno nema Crna Gora ni jednog političara a ni stranke ili oporbe koja bi dobro vodila Crnu Goru, koja bi mogla izvući Crne Goru iz problema.

Svaka politička stranka ili oporba isključivo će gledti svoj interes i sve pod izgovorom da su baš oni ti koji nude dobar program tako će biti i u 2017. godini ali da stvarno nešto poduzmu i da pomognu narodu sem što samo pričaju, obećavaju, to se neće dogoditi jer svi oni žele vlast. Imat će ljudi u Crnoj Gori tijekom 2017. godine opet gledati sukobe, ogromne svađe, vrijeđanje u crnogorskoj skupštinskoj sali.

Mjesec se nalazi na 39 stupnju Djevice (2.kuce) u konjukciji s fiksnom zvijezdom Zaniah gdje pravi 158 stupnjeva (inkonjukcija) sa Neptunom u 7.kući. Ovaj aspekat jasno potvrđiva da će biti vrlo žustri tijekom cijele 2017. godine na političkoj sceni u Crnoj Gori. Razdoblje društvenih pokreta, kao i socijalističkih političkih pokreta. Velikih masovnih prosvjeda protiv Vlade, štrajkova. Nezadovoljstvo naroda bit će jako napeto dok nacionalna bogatstva i blagostanja, kupovne moći nacije biće još teže u 2017. godini što će uzrokovati štrajkove, prosvjede.

Godina preživljavanja

Saturn se nalazi na 27 stupnju Strijelca i pravi opoziciju sa Marsom koji se nalazi na 27 stupnju Blizanca na fiksnoj zvijezdi Betelgeuse, gdje je oporba 4 i 10 astrološke kuće. Nema gore kada Saturn pravi opoziciju sa Marsom na fiksnoj zvijezdi Betelgeuse. Životni uvjeti stanovništva, politička stranka na vlasti, stanovanje, nekretnine, poljoprivreda, proizvodi će biti vrlo teški za stanovništvo. Politička stranka koja je na vlasti uvodiće drastične mjere. Nestašice, siromaštvo će još više doći do izražaja. Najugroženiji će i dalje biti tijekom 2017. godine seosko domaćinstvo, rudari.

Odrečno Putinu NE, NATO-u DA

U 2017. godini će još kako osjetiti Crna Gora velike posljedice od Rusa. Najveći problem je taj što je Crna Gora dozvolila da Rusi zavladaju Crnom Gorom i da pokupuju nekretninu, otvaraju silna poduzeća, jednostavno, dozvolila je prodaju zemljišta strancima i to Rusima. Crnoj Gori se to obija o glavu upravo u 2017. godini jer će osjetiti posljedice poslovanja s Rusima. Jadna li je majka kome je Rus pomogao. Takve posljedice neće osjetiti političari, stranke, oporbe već isključivo narod a narod još kako debelo osjeća već sada posljedice.

Crnogorsko Sunce je u opoziciji s Rusijom to jasno pokazuje da će odnosi izmjedju Crne Gore i Rusije biti poremećeni gdje Rusija djeluju protiv općeg dobra Crne Gore. Putin je veliki manipulator ali Crna Gora će skužiti njegove zle namjere i odsječno mu reći ne.

Ono za što se Milo Đukanović, najviše zalaže kao premijer jeste ulazak Crne Gore u NATO. Naravno, 2017. godina donosi Crnoj Gori uspjeha od lipnja pa do kraja godine jer će mnoge zemalje koje su članica NATO-a, glasati da se Crna Gora priključi NATO-u. Činjenica je da je Amerika i NATO su najveće vojne sile u cijelom svijetu. Sa ulaskom Crne Gore u NATO, imat će ogromnu ekonomsku korist i poboljšanje života i to nakon dvije godine od članstva. Merkur (članstvo) konjukcija sa Amerikom i sekstil s najvećom vojnom svjetskom silom NATO. Crna Gora će postati punopravna, 29 članica NATO saveza.

Porast turista

Tijekom 2017. godine u Crnoj Gori će biti dosta promjene u turizmu. Naime, ljetovanje u Crnoj Gori je do sada bilo izuzetno jeftino kao i smještaj, ležaljke. Najjeftinije ljetovanje je upravo crnogorska destinacija. Iznimno je jeftino ljetovati u Budvi, Kotoru, Tivtu, Herceg Novi, Sutomore, Bar, pa nije ni čudno zašto mahom turisti iz svih krajeva svijeta, izaberu baš crnogorsku destinaciju. Motenegro, će u 2017 godini napraviti jedan kvalitetan i razvijen turizam, komercijalni turizam koji će biti izuzetno dobar za crnogorski narod.

Turista u 2017. godini će biti mnogo više nego u 2016. godini. Općine će konačno raditi svoj posao pa će oporezovati privremene objekate koji su konkurencija hotelima i ugostiteljskim objektima i stati na put pljački koji vrše privremeni objekti na štetu hotela i ugostiteljskih objekata. Svi hoteli i ugostiteljski objekti bit će u 2017. godini puni i to po vrlo pristupačnim cijenama za turiste za svačiji džep. Pored pristupačnih cijena, dobivaju i ljubazno osoblje.

Turistička sezona u 2017.godine u Motenegru biće u punom jeku. Najviše će biti turista iz Njemačke, Slovačke, Rusi, Englezi, Česi, Francuzi i za njih neće biti skup Montenegro. Ugostitelji bi trebali posluživati ​​isključivo mineralnu vodu s obronaka Durmitora ili Bijelog Polja i da izbjegavaju mineralnu vodu da poslužuju iz susjednih država. Mnogo bi veći priljev novca imali od turista kada bi posluživali isključivo svoje proizvode, piće i hranu. Od 2017. godine pa nadalje će Montenegro postići zavidne rezultate u turizmu.

Turizam će cvjetati i biće i u zimskom periodu dosta posjetitelja za seoski turizam, planinski. Splavarenje rijekom Tarom biće posebna atrakcija gde će dolaziti ljubitelji seoskog i planinskog turizma iz cijelog svijeta tijekom cijele godine.