Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Malaysia 2017. godina

Objavljeno 30. rujna. 2016

Od mnogih destinacija koje sam imao u životu, ostavila mi je pečat Malaysia i glavni grad Kuala Lumpur. Moj život od dva mjeseca u Kuala Lumpur, koji je bio poslovan, upoznao sam ljude sa svih kontinenata. Malaysia je država u jugoistočnoj Aziji na obali Južnog kineskog mora. U Maleziju su naseljeni Malajci, Kinezi i Indijci.

Kuala Lumpur

Postoje tri religije: muslimanska, budistička i hinduistička. Malaysia se nalazi na rajskom otoku, s pješčanim plažama i kristalnim morem. Pravi raj za turiste i za posao jer se može vrlo lijepo zaraditi. Ljeto je stalno a fantastična klima gotovo ista tijekom cijele godine ovo je grad gdje možete doći kad god želite. Najprometnija razdoblja su oko božićnog blagdana i srpanj i kolovoz blagdana.

Kuala Lumpur

Malajci čine većinsko stanovništvo 70% zemlje. Svi su muslimanske vjeroispovijesti. Novac: Malaysian ringgit (MYR). Kuala Lumpur je za posao i noćni život i svatko tko želi graditi karijeru, upravo može u Kuala Lumpur. Vlak KLIA express koji se saobraća monorail-om od aerodroma do centra vozi do Kuala Lumpur, stiže za 29 min i staje 35 MYR (7 EUR). Express bus do centra grada 12 MYR (2 EUR)

Plaća je od 4.615 MYR (1.000 EUR) do 70.000 MYR (15.000 EUR). Minimalne plaće su 1,000 MYR (216 EUR). Nezaposlenost je maksimalno do 5%. Hrana je bagatela. Hrana je bagatela gdje se dobivaju izvrsni obroci po vrlo povoljnim cijenama.

Malaysia, procvat gospodarstva

Crni mjesec koji se dogodio 30. rujna 2016. godine najviše će utjecati na Maleziju. Malaysia, će i dalje biti uvjerljivo najliberalnija islamska zemlja.

Kao drzava u 2017. godini utjecaj crnog mjeseca će donijeti veliku razvijenost a riža će izutetno roditi. Gospodarstvo će cvjetati. Malaysia, će izutetno ekonomski napredovati, a sve velike multinacionalne kompanije će imati tamo svoja predstaništva gdje će izuzetno napredovati.

Malaysia, ima probleme s klimatskim promjenama ali će već od listopada 2016 biti dosta obilnih kiša a posebno poslije nove godine gdje će biti i poplava. To uopće nije čudno a niti neka novina za Malezije, samo što će biti povećane padaline i mnogo učestalije. Tu će se crni mjesec najviše odraziti negatvno na vremenske prilike jer je mjesec natalni Malezije na 1 stupnju Djevice a lunarna eklipsa se desila na 42 stupnju Djevice. Udaljenost natalnog od lunarne eklipse je 41 stupanj u Djevici a to je baš stupanj velikih obilnih padalina, poplava.

Kuala Lumpur

Tijekom 30 rujna 2016. godine, crni mjesec je bio na 42 stupnju Djevice, gdje je napravio lijepu konjukciju s natalnim Merkurom koji je na 35 stupnju Djevice. Iako je separacionalni aspekat što je izuzetno dobro za Maleziju, jer će Maleziji od studenog 2016. godine do kraja 2017 godine donijeti izuzetno puno poslovnosti, proizvoda za izvoz gdje će financijski dobro stojati. Ogromne financijske jačine imaće od proizvoda strojeva, motora, pumpe, plastika, elektronička oprema, medicinska tehnička oprema, što će izvoziti.

Kuala Lumpur

Kako je natalni mjesec na 1 stupanj Djevice a pomračenje Mjeseca je bilo na 42 stupnja Djevice, za Induse, neće biti neke promjene na bolje bar ne 2017 godine. I dalje će biti diskriminirani i obavljati najteže poslove i najprljavije.

.