Branko Zivotin, Katolicki astrolog, hiromant, numerolog - Beograd

Ljupka Dimitrovska - Kalogjera
(1946 - 2016 )
Objavljeno 6 listopada 2016

 

Ljupka Dimitrovska - Kalogjera, rođena je 25. srpnja 1946. godine u Skoplju, a do svoje smrti živjela je i radila u Zagrebu. Bila je velikan zabavne glazbe i šlagera na prostorima bivše Jugoslavije, a vrh svoje popularnosti dosegnula je 70-ih i 80-ih godina.

Glazbeni uspjeh postigla je ne samo na prostoru bivše Jugoslavije, već i u Istočnoj Njemačkoj, Čehoslovačkoj, Grčkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama.

Iza legendarne pjevačice je gotovo pola stoljeća na glazbenoj sceni, tijekom kojih je otpjevala brojne nezaboravne pjesme, koje joj je napisao njezin pokojni suprug Nikica Kalogjera, a uz koje su se zaljubljivale mnoge generacije.

Ljupka Dimitrovska je 38 godina bila u braku s Nikicom Kalogjera, dirigentom i čuvenim kompozitorom pop glazbe koji je bio i autor njenih najvećih hitova, od 1968. godine sve do njegove smrti 2006.

"Zvijezda" na specifičan način

Ljupka Dimitrovska Kalogjera
Bila je velikan zabavne glazbe i šlagera

Ljupka Dimitrovska je bila rođena kao Lavica sa podznakom u Strijelcu i Mjesecom u Blizancima.

Podznak Strijelac a vladar Strijelca u 11 kući u jakom trigonu s Uranom. Ovaj položaj daje nagibe za knjige, pisanju, istraživanju, znanosti i književnosti, i dao je Ljupki, ogroman uspjeh. Jedna je od rijetkih koja je imala mnogobrojnih humanitarnih koncerata i to prvenstveno za djecu.

Ovaj aspekat je Ljupki davao smisao za dovođenje novih ideja i planova u ostvarenje s manje težine nego drugima. Isto tako, aspekat je dao mnogobrojna putovanja u inozemstvu gdje je dolazila s velikim priznanjima a posebno u Njemačkoj, Japanu, Francuskoj, Rusiji, Čehoslovačkoj. Venera se nalazi na 18 stupnju, Uran na 18 stupnju a Jupiter i asteroid Juno na 10 stupnju. Ma koliko da je kombinacija loša, ali jednostavno aspekti pokazuju takvu jačinu i daju veliku garanciju za uspjeh i za velika priznanja, nagrade u inozemstvu.

 
Ljupka Dimitrovska Kalogjera
prvi album, "Ljupka", objavljen je 1975.
do svoje smrti, živjela je i radila u Zagrebu

Ljupkin Neptun, je na 41 stupnju u 10 kući a Mjesec na 21 stupnju Blizanca, ovo je kod velike popularnosti na umjetničkom planu (glazba).

Pored Neptuna se nalazi Jupiter na 10 stupnju Vage, stupanj Isočno Njemačke i u trigonu je s Uranom koji se nalazi na 18 stupnju Blizanca u sedmoj kući.

Ovo je jasan pokazatelj da će Ljupka u Istočnoj Njemačkoj biti jako popularna s njenje 22 godine, gdje će biti mega zvijezda u inozemstvu. Izdala je nekoliko albuma u Istočnoj Njemačkoj, i to je zadugo ostalo njezino najvažnije tržište. Blizancima vladaju djeca a u 7 kući je Blizanac, što jasno govori veliku popularnost će imati od djece, da će je djeca obožavati i kopirati i da će je djeca biti njezini najveći obožavatelji i slušatelji kao i umirovljenici.

Najveći Ljupkini hitovi

- "Čibu čiba" 1969) - "Igramo se, igramo" (1979)
- "Adio" (Festival Atena 1970) - "U dvoje je ljepše" (s Ivicom Šerfezijem)
- "Obećanje" (Tokio 1971) "Dolaze brodovi" (Split 1980.)
- "Ne zaboravi" (Tokio 1971) - "Majka Maru" (Split 1980)
- "Godine nisu važne" (1975) - "Gitara, gitara" (Split 1980.)
- Ćao (Split 1976) - "Maestral" (Split 1981)
- "Hej, daj mi jabuku" (1976) - "Mala bjonda" (Split 1981)
- "Ostaje nam muzika" (1977) - "Tvoja riva sve je kriva" (Split 1983)
- "Tvoja barka mala" (Split 1978.) - "Bambino" (Split 1991)
- "Thula mama, thula" (s Ivicom Šerfezijem) (1978) - "Lipa Dalmacija" (Split 1994.)

Sretan i dugovječan brak

 

Uran u 7 kući na 18 stupnju u konjukciji sa Sjevernim Mjesečevim čvorom u Blizancima. Asteroid Juno na 10 stupnju Vage. Ova kombinacija daje veliku ljubav za čovjeka koji je bio već oženjen i koji ima dijete muško. Uran 18 stupanj Blizanca u 7 kući. Kad god je Uran u Blizancima i nađe se na 18 stupnju u 7 kući, obavezno daje muškarca koji je bio već oženjen.

Saturn predstavlja sam brak a Jupiter vjenčanje. Kako je Saturn na 9 stupnju Lava a Jupiter na 10 stupnju Vage, vjenčanje je bilo za najužu rodbinu, obitelj i za najuže prijatelje. Ništa pompozno. Ova kombinacija je fantastična jer jamči joj Saturn (brak) dugovječnost i jedan veoma sretan brak.

Smrt supruga

 
 

Sama godišnja karta za 2005/6 godinu je za Ljupku, bila katastrofalna. Iz te karte se lako vidi, da će se osobno ona boriti sa životom od raka jajnika i maternice i da će njezin život visiti o koncu. Pored toga, Pluton i fiksna zvijezda Denebola, ne stavaraju problem samo njoj s rakom već i njezinom suprugu Nikici Kalogjera, gdje će jako brzo preminuti nakon otkrivanja raka.

Iz horoskopa se jako lijepo vidi da će Ljupka, u njenoj 59 godini izgubiti supruga jer joj je tranzitni Saturn na 18 stupnju Lava gdje pravi jaku konjukciju s natalnim Suncem i Plutonom a to je u astrološkom značenju, pomračenje, odnosno, neizbježna smrt partnera od teške bolesti, rak prostate.

Ostvarene astrološke prognoze 2015/2016.

  • Pad Zorana Milanovića - Obajavio sam godinu dana ranije na sajtu, 06.03.2015 na Youtube, 23.03.2015 na Youtube i 18.10.2015 na Scribd: "Činjenica je samo jedno da premijer Zoran Milanović, njegova djela koja je on činio dok je bio na vladavini, i još uvijek je na vladavini ali se vidi da ništa dobro nije donio narodu. Međutim, to je prošlost, to je nešto što je otišlo". "Milanović je jako loš političar i njegovo vrijeme pada je upravo 2015 godine.
  • Pobjeda Tomislava Karamarka - Objavio sam na sajtu godinu dana ranije i 18.10.2015 na Scribd. "Ovdje će biti jedna kvarna igra od sadašnjeg premijera Zorana Milanovića na račun Tomislava Karamarkova. Zoran Milanović gubi na izborima."
  • Bit će izbori u 2016 - Objavio sam 14.09.2015 na Youtube. "HDZ-e će na Parlamentarnim izborima koji će biti 2016 godine, nositi pobjedu i biće najjaća politička stranka u Hrvatskoj.

Zdravstveno stanje

 

Prognozirao sam da će se Ljupka, boriti s opakom bolešću (rak maternice), zatim da će imati veliki gubitak na emotivnom planu tijekom 2006 godine (bolest, smrt supruga). Da joj sleduje jedan veoma težak period i da nakon smrti supruga, imati oproštajni koncert.

Sve takve događaje su se mogle vidjeti iz pravilnog horoskopa a posebno što je Ljupkina 12 kuća u znaku Ophiuchus-u (Zmijonošac)

Tijekom 2005 godine Mars je bio retrogradan u zviježđu Bika. Činjenica je da je Ljupkin Mars u zviježđu Djevice na fiksnoj zvijezdi Bellatrix, koji je tijekom 2005 godine pravio Ljupki izuzetno teške aspekte i aktiviralo je njezinu 8 kuću i natalnog Plutona. To je godina kada će Ljupka imati ogromne probleme sa cistama koje će krvariti tijekom proljeća 2005 godine.

Jednostavno, natalni Pluton joj se nalazi u 8 kući gdje pravi teško pomračenje od strane Sunca, Saturna, koji prave teške aspekte sa 12 kućom, Ophiuchus. Kada se izračunaju deklinacije Ophiuchus-a i natalnog Plutona, dobiva se Ljupkina 59 godina života, kada će u toj godini teško oboljeti od raka jajnika, maternice.

 

Potvrda daje i natalni Mjesec koji se nalazi na 21 stupnju a to je stupanj tumora. Isto tako i natalni Pluton se nalazi na 21 stupnju lava dok 25 stupanj uvijek predstavlja operaciju u posljednji čas i odstranjivanje jajnika i maternice a Ljupka ima natalnog Merkura i Marsa na 25 stupnju.

Tijekom 2005 godine tranzitni Pluton baš na proljeće pravi izuzetno teške i opasne aspekte po životu same Ljupke. Tijekom 2005 godine, tranzitni Pluton je pravio jaku opoziciju sa natalnim Marsom i trigonom sa natalnim Merkurom. Ljupku dovode hitno u bolnici zbog jakog krvarenja i jakih bolova. Hitno je operiraju. Došla je minut do 12 u posljednji čas.

Odlazak vječne djevojčice

 
Ljupka Dimitrovska Kalogjera
preminula 3 listopada 2016

Kada se pogleda godišnja karta Ljupkina za 2016. godinu, primjećuje se odmah Mars na Ascedentu a podznak za 2016/17 godinu je Ljupka u podznaku Ophiuchus (Zmijonošac) što se odmah primjećuje aktivacija Jupitera i Plutona, koji su u smrtonosnom zagrljaju.

Godišnji Mars je na 17 stupnju Ophiuchus-a (Zmijonošca) i nalazi se 12 kući natalne karte a 12 kuća Ljupkina je upravo u Ophiuchus-u (Zmijonošcu) gdje pravi jak trigon sa natalnim Plutonom. Ovo je druga astrološka kombinacija za smrt. Ovo je najjača kombinacija za smrt kod Ljupke. Tako, u 70 - toj godini života, vječna djevojčica napušta ovaj svijet.

 
LP Ljupka
Jugoton
1975
 
Singl Ćao
Jugoton
1976
 
Singl Eto tako, nije lako
Jugoton
1977
 
Singl; Ljubav je nešto više
Jugoton
1978
 
Singl Tvoja barka mala
Jugoton
1978
 
LP Igramo Se
Jugoton
1979
 
LP U dvoje je ljepše
Jugoton
1980
 
Singl Gitara, gitara
Jugoton
1980
 
Singl Tvoja riva sve je kriva
Jugoton
1983
 
Singl Dolaze Brodovi
Jugoton
1988
 
LP Nisam se kajala
Jugoton
1985
 
LP Wo Die Alpenrosen Blühn
Amiga
1989
 
LP Zvona Zvone
Jugoton
1990
 
LP Sve najbolje
Croatia Records
2002
 
2X CD The Platinum Collection
Croatia Records
2008