Ljubavni supermarket: Sex, ljubav, veza, djeca, brak, razvod

...

Kao astrolog, hiromant, numerolog se bavim realnošću i tako ljudima tumačim horoskop a ne nekim iluzijama. Danas je život veliki supermarket, sve je u tom supermarketu ima u izobilju. U tom današnjem supermarketu ima svega i svačega gdje se olako nudi, seksa, provoda, budaštine, alkohola, pederluka, hiva, nemoral, blud, prijevare, seksualne prenosive bolesti, sejac djeca, ostavljenih djeca, pedofilije, incest, nasilje, silovanje, ljubomore dok pravilan horoskop pokaže svakoj djevojci i ženi, što će dobiti od muškarca iz takvog današnjeg modernog supermarketa. Da li će ona izabrati pravog muškarca do kraja života ili kvarljivog muškarca koji će joj zagorčati život, gdje će biti samohrana majka. Sve to može saznati ako izradi ljubavnu kartu.

Pisao sam i proricao 21 vijek i što će sve doći i kako će se muškarac ponašati u ljubavi i seksu, kakav će odnos imati u braku i koliko će on biti muško a koliko tetkast, pederast, nesposobnjaković da učini ženu sretnim, osigurati normalan život za dijete svoje. To sve sam proricao još u 20 stoljeću i presretan sam što se proročanstvo obistinilo i što se sve više obistinjava. Danas treba vidjeti realnu sliku mladog muškarca kakav odnos ima sa najljepšem bićem ovoga svijeta kao što je žena.

21 vijek nov život mladim djevojkama

...

Sva sreća što je 21 vijek i što u 21 stoljeću neće djevojke biti primitivne, zaostale kao naše babe, roditelji po pitanju ljubavi, seksa, braka i djece. Sva sreća što djevojke u 21 stoljeću neće trpjeti muškarca poput trpjele naše babe, mame gdje je muškarac stvarao tešku bijedu, tukao, opijao se, švalerisao se, držao je ko sluškinju, zarobio je u kuću a one trpjele sve radi djece. To vrijeme je sada prošlost a 21 vijek daje drugo vrijeme, moderno i ne zaostalo i primitivno.

21 vijek donosi djevojku i ženi koja će biti samostalno i gdje neće dozvoliti da se muškarac ponaša kao dede, tate. One će cijeniti muško koji je u glavi i tijelu a ne nekog nesposobnjakovića, šonju koji je nesposoban da bude hranitelj obitelji. Dobro je što je došla ravnopravnost u spolovima kada je karijera, ljubav, brak, djeca, seks u pitanju.

Obožavam moderno vrijeme i 21 vijek jer će žene vladati i neće se moći više muškarac s njome poigravati. Ona će biti sposobna, samostalna a muškarac će morati biti muškarac ako već glumi nekog mačo muškarca. Ako muškarac vara ženu, vratit će mu duplo, ko u super marketu, ako je kvarljiva roba, takav artikal se onda lijepo baci, ostavi i ode se u novi supermarket. Tante, za tante.

Muškarčeva ljubav, kvarljiva roba

...

Danas u supermarketu muškaraca ima svakojakih ali nema kvalitetnih i pravih muškaraca koji odišu muževnošću i muškosti. U supermarketu žena jedino može naći nekvalitetnu robu jer se to prodaje. Muškarac i njegova ljubav a posebno kod mlađe muške populacije je smijurija. Većina Muškarca su danas glupavi, tupavi, kreteni, moroni, debili, idioti prema najljepšem Božanskom biću a to je žena. Muškarčeva ljubav je vrlo brzo kvarljiva i jedan mali broj muškarac će znati cijeniti ženu, djevojku. U takvom supermarketu če djevojka ili žena upravo takvog najbrže naći ali izuzetno teško će naći u takvom supermarketu pravog muškarca, koji će je tretirati kao ženu i majku.

Djevojka i žena trebaju znati da je muškarčeva ljubav veoma kvarljiva i da ona ne može očekivati ​​danas od mlađeg muškarca kakvu vjernost, ljubav, dobar seks do kraja života. Kod njega je sve prolazno i ​​kratkotrajno, kao u supermarketu kada istekne rok upotrebe nekog artikla. Kod mlađe muške populacije postoje dvije skupine muškaraca i to bludnici i sijač djece i jedni i drugi su kvarljiva roba i rok upotrebe kod njih brzo istekne ko u supermarketu, djevojka i žena najčešće danas na takve naleti.

Bludnik: U današnjem supermarketu se najviše forsira prostitucija i blud a to forsiraju medije, tisak, pornografski filmovi, izopačeni i nemoralni muškarci. U takvom sexualnom supermarketu su muškaraci bludnici koji izigravaju neke žrtve i patetiku kao nesretni su sa svojom djevojkom ili ženom. Takvi muškarci su mahom zauzeti, oženjeni i obavezno koriste razne društvene mreže kao sex sajtove, gdje preko kruha traže pogaču. Takvi muškarci traže djevojke i žene lakog morala koji su i sami takvi. Takvim djevojkama priča priče da su oni baš muškarci pravi za njih, da će je dovesti do ludila i da će je usrećiti dok u realnom životu takvi muškarci nisu u stanju ni vlastitu djevojku ili zenu da učine sretnim. Svaka djevojka i žena dobit će u takvom supermarketu samo kvarljivog muškarca.

...

Sijač djece: Ovo je muškarac koji izigrava da voli djecu i sije ih ko dobar dan. Ovakav muškarac često ima dva braka i više i sa svakom ženom ima po dvoje djece i više, naravno, ne vodi brigu o djeci, izbjegava obveze prema djeci a glumi pred drugima roditelja. Ovakvom muškarcu djeca mu služe kao neke lutke koje se mogu kupiti u supemarketu koja su samo jedno vrijeme zanimljiva djeci a onda ih poslije nekog vremena bace i traže nešto novo. Tako se ponaša sijač djece prema rođenoj djeci. Muškarcu sijaču djece su mu zanimljiva jer može pred drugima izigravati velikog tatu ali on ne vodi brigu o njima jer svu obvezu prepušta majci djece. Takva djeca nemaju sretno djetinjstvo i ograničena su mnogo čega. Sijač djece je teški sebičnjak, ne prihvaća odgovornost. Zahvaljujući tim sebičnjacima od muškarca koji siju djecu, zato je danas jako puno samohranih majki. Suviše su muškarci postali ležerni prema djeci a odnose se kao da su djeca igračke koji su kupili eto u nekom supermarketu. Zato je danas jako puno napuštenih djeca, zlostavljeno od takvih muškaraca. Prema djetetu se ophodi ko sa nekom igračkom kupljeno u supermarketu. Muškarce ne zanimaju djeca iako ono često to kao ističu ali u praksi, ne vode brigu o djeci jer to smatraju da je dužnost žene. Isto tako, olako zapostavljaju djecu i olako napuštavaju djecu ali su im puna usta djece.

Razvod je danas pomodarstvo

...

Trend je danas kod muškarca da se oženi, da živi u divljem braku i da poslije nekog vremena se razvede kao u supermarketu kada se kupuje neka konfekcija i kada se izgustira, baci se i kupuje nova. Tako se on ponaša u braku sa ženom i sa djecom. I tu se vidi koliko je muškarac kvarljiva roba. Razvod je danas pomodarstvo. Razvod braka je danas postalo šik i trend ko u supermarketu kada su akcije ili sniženje. Dojadio mi je brak s tobom i uzet ću drugu jer mi se nudi. Muškarac u brak ulazi nepromišljeno, brzopleto a još brže izlazi iz braka. Ukoliko ima djecu ona su ya njega tada samo djeca su kolateralna šteta. Brak će postati beznačajan za mlađe muškarce a posebno za muškarce koji su rođeni 1983 pa nagore i mnogo će žena i djecu olako ostavljati.

Muškarac se najčešće danas ženi iz neke koristi, interesa i radi produžetka gena. Teško se odlučuje na zakoniti brak a oženiće je tek onda kada zatrudni, mada u novije vrijeme ni tada, više će živjeti u divljem braku kao ono da se probamo, da vidimo da li možemo zajedno a pod uvjetom da mu žena ne ograničava njegovu slobodu ali on će je svakako ograničavati.

Treba vidjeti realnost današnjeg mladog muškarca u braku, koliko su nesposobni, lijeni, neradnci, krpelji, paraziti. zbog njihovog takvog ponašanja, ispaštaju žena i djeca. Mlad muškarac ne vidi brak kao nešto sveto. Ni jedna žena ne treba da trpi muškaraca u braku koji je nesposoban osigurati normalan život za nju i za dijete i takva žena ne treba da trpi ni jednog muškarca u braku.

Razlog razvoda braka nije kriva ni država, ni nedostatak novca a niti itko drugi osim samog muškarca. Mlad muškarac ima nerealna očekivanja i u brak ulazi kao nezrela i neozbiljna osoba bez istinske ljubavi prema ženi.

Mlada djevojka ne želi da se u braku pati, muči trpjeti muškarca i njegovu mamicu jer nije se udala za njegovu mamicu već za muškarca kojeg voli. U braku muškarac se opusti i počinje da naređuje ženi, da zabranjiva joj skoro sve, ljubomoriše, psihički je urniše, ekonomski ucjenjuje, da je kritizira i faktički svu obvezu u braku pada na ženu. Takav način života je paklen za ženu i jedino spas od takvog muškarca je razvod baraka. Za rastavu braka takvom muškarcu je svak kriv i naravno država, nezaposlenje, besparica itd a samo on nije kriv. Za svakog muškarca ima posla samo ako hoće raditi i ako je vrijedan a za neradnika i lelemuda, svak posao smrdi ali najvažnije je da takav muškarac se ženi iako nije sposoban stvoriti normalne uvjete za ženu i dijete.

Doćiće ubrzo vrijeme kada će djevojka i žena koja se želi udati, morati napraviti prebračni ugovor radi njezine sigurnosti, radi sigurnosti djeteta kojeg bude imala a dok to ne dođe, udat će se ali će se i rastat a iz braka će izaći kao oštečena stranka. U braku će doživjeti silne probleme, neimaštinu, prijevaru, svađu, loš seksualni život a od ljubavi muškarca neće ni "Lj" dobiti sem njegovo neko kukanje i nesposobnost da bude suprug. Sav teret na nju će pasti gdje ona neće moći sve to podnijeti. Razvod braka će takvoj biti neminovan.

Dobro je jedino to što djevojke i žene neće trpjeti u braku nesposobnjakovića, njonjave, šonje, parazite, oni koji stalno nešto kukaju i krive vječito druge zbog svojih kompleksa i frustracija. Žena neće trpjeti u braku biti sluškinja i živjeti mučeničku brakom. Žene će sve više begati od takvog braka i brakovi će sve više pucati, zahvaljujući muškarcu.