Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Kronološki ostvarene moje prognoze za Srbiju

"Istina rađa mržnju. Tko govori istinu, uvijek se zamjera drugima"

Mnoge moje astrološke prognoze sam do 2012. godine sam objavljiva u raznim medijama, novinama bez cenzure i objavljeno je kako sam napisao. Što će se dogoditi s određenim osobama i kada, poplave, potrese i razne događaje za Srbiju.

Jedini sam ja astrolog u Srbiji koji je točno objavio prognozu uhićenja Ratka Mladića, Radovana Radovan Karadžića, Svetlane Ražnatović-CECE i mnogih drugih. Sva sreća što su neke novine to objavile a ja imam to zabilježeno kao ostvarene moje prognoze. Sve prognoze sam objavljivao neke 5 godina ranije a neke godinu dana prije događaja.

Ovdje ću iznijeti kronološki moje prognoze koje sam objavio u novinama, TV, sajtu i koje su se ostvarile. Iznijet ću samo obje bitne prognoze iako sam davao na tisuće prognoze vezano za Srbiju, određenog političara, odnosi Srbije sa drugim državama od 1990 do 2016 godine.

Ostvarene moje astrološke prognoze za Srbiju

2016

Veliki uspjeh, časnog i najpoštenijeg političara Srbije, Aleksandru Vučiću - Astrološku prognozu sa Vučića sam objavio na svom sajtu i napisao da će doživjeti veliki uspjeh u 2016 godini. Da će otkriti sve laži o njemu koje su medije i određene novine pisale o njemu, unatoč velikom linču koji se vodl na njega od strane novina a toliko su išli daleko da su pozivali i na smrt Vučića pisajući "kako snajper rješava stvar u Srbiji". Da će ponovo biti premijer Srbije, Prognoza se moja obistinila. Dokazano je da je Vučić, častan i najpošteniji političar u Srbiji. Dokazao sve laži novinarskih. Postao ponovo premirej Srbije, 2016 godine.

2015

"Informer" jedine dnevne novine u Srbiji, koji iznosi samo istinu - Prognozirao sam da će Dragan J Vučićević, vlasnik dnevnih novina Informer biti najbolji novinar u Srbiji tijekom 2015, 2016, 2017 godine Da je "Informer", jedini dnevni list koji iznosi samo istinu i to sa dokazima. Osim "Informera", jedine dnevne novine koje iznose istinu i ne služe se lažima i izmišljitima su svakako "Novosti" i "Politika". Druge novine ne postoje u Srbiji koji iznose istinu a to see jasno dokazalo na premijera Aleksandara Vučić, koliko su ga novine linčovali, izmišljali razne afere, predstavljali ga monstruma a jedino je najbolji novinar Dragan J Vučićević, vlasnika "Informera", iznosio istinu i pobijao sve druge novine sa veoma jakim argumentima i činjenicama. Prognoza se moja obistinila. Informer je tijekom 2015 i 2016 godine bio najtiražniji i najčitaniji iz razloga što je iznosio samo istinu.

2015

Izgradnja projekta "Beograd na vodi" - San "Beograd na vod" premijera Aleksandra Vučića, bit će ostvaren unatoč mnogim zlobnicima i malicioznim osobama. Astrološka karta "Beograd na vodi" jasno govori o napredku već tijekom 2017 godine i određeni radovi bit će završene prije roka, tako da će se mnogi useliti u nove stanove i u nove poslovne objekte tijekom ljeta 2019 godine. Izgradnja projekta "Beograd na vodi" je počela već 2015 godine postavljanje kamen temeljca i radovi su uvelike.

2014

Velike poplave u Beogradu, Sumadiji, Zapadnoj Srbiji i u Pomoravlju - Kada sam izradio horoskop Srbije 08.11.2006 u 12:15 minuta, Beograd, kada bilo proglašenje Ustava za tekuću 2014 godinu. Horoskop je pokazivao velike prirodne katastrofe koje će zadesiti Beograd, Sumadiju, Zapadnu Srbiju iu Pomoravlje a to su velike poplave. Tranzitni Saturn se nalazio na 10 stupnju u znaku Ophiuchus-u i pravio je konjukciju sa natalnom Venerom i Jupiterom, Srbije, baš na mjestu koje govori o prirodnim katastrofama i poplava velikih razmjera. A sve je to još obilježeno sa natalnim Neptunom koji se nalazi u horoskopu Srbije na 18 stupnju Vodenjaka. Ova astrološka moja prognoza je bila na mom sajtu tijekom 2013 i 2014 godine postavljena. Prognoza se moja i tu ostvarila.

2013

Air Serbia biće najprofitabilnija avio-kompanija u regiji - 1. kolovoza 2013, nacionalna avio-prijevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad Airways, Vlada Republike Srbije, potpisali su strateško partnerstvo. Etihad Airways kupuje 49 posto udjela u Jat Airwaysu, a Jat Airways postaje Er Srbija. Horoskop Air Serbije jasno govori da će Air Serbia biti avio-kompanija među najboljima u svijetu. Putovati sa Air Serbia biće pravo zadovoljstvo početi od jeftinih avio karata do usluga. Prognozu koju sam dao za Air Serbia na moju radost vidim da se ostvarila.

2013

Otkrivanje crkvene pravoslavne prijevare, lopovluk, pedofilije, orgije - Ovakvu prognozu sam dao još 2005 godine da će tijekom 2012 i 2013 godine da će se otkriti sve laži u crkvama pravoslavnim. Isto tako sam objavio da će crkva sve zataškati po dobrom običaju što radi. Javnosti je dobro poznat vladika Vasilija Kačavenda, njegove pedofije, homoseksualnost, orgije. Kačavenda poslije svih optužbi mirno spava i uživa u visokoj mirovini. Prognoze su se moje obistinile.

2012

Vuk Jeremić donijet će sreću Srbiji, kroz pobijedu u Ujedinjenim nacijama - Horoskop Vuka Jeremića, Srbije i Ujedinjeni narodi gledao sam, kada je Vuk Jeremić, podnio kandidatura, 24 siječnja 2012 za predsjednika Opće skupštine Ujedinjenih naroda. Objavio sam u novinama da će Vuk Jeremić, postati predsjednika Generalne skupštine Ujedinjenih naroda tijekom 8. lipnja 2012. godine. Od ukupno 190 država koliko ih je glasovalo. Prognoza se moja obistine.

2011

Pravomoćna presuda Svetlani Ražnatović - CECI - Tijekom 2008 godine sam prognozirao da će Ceca biti osuđena tijekom 2001 godine i da će biti u kućnom pritvoru i da će nositi nanogicu. Da će dobiti godinu dana zatvora i da će morati vratiti imovinsku koristi koju je prisvojila. Da će biti u kućnom pritvoru tijekom 2011 godine. Svu tu prognozu astrološku sam dao Magazinu "Standard", "RevijaD". Moja astrološka prognoza koju sam dao vezano za Cecu se upravo ostvarila u 2011 godini kako sam naznačio. Viši sud u Beogradu, donio je 9. svibnja 20011 presudu Svetlani Ražnatović - CECI, na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine i da uplati u proračunu Srbije, milijun i pol eura (u tri rate). Uprave za kaznene sankcije Ministarstva postavio je odašiljač na noge Svetlani Ražnatović - CECI, 23 lipnja 2011 godine.

2011

Uhićenje Ratka Mladića, najtraženijeg haškog optuženika - Nije mi blo teško, dam astrološku prognozu za novine za Ratka Mladića i vidjeti, točno, kada će biti uhićen i predan haškom tribunalu. Nije mi bilo teško vidjeti da će upravo Srbija ga uhititi i predati. Kada se pogleda horoskop Ratka Mladića, 12 ožujka 1943 u 04:30 u Sarajevo, U natalnoj karti Ratko Mladić ima Neptuna na 35 stupnju Djevice u 8 kući, dok Srbija u svom horoskopu ima Saturna na 35 stupnju u znaku Lava. Kada je tranzitni Saturn 26 svibnja 2011 godine došao na 1 stupanj Vage i dodirnuo Južni mjesečev čvor iz natalne karte Ratka Mladića, koji se nalazi u njegovoj prvoj kući u znaku Ribe, to jasno pokazuje da je ta godina ključna kada će Srbija uhititi Ratka Mladića. Ova moja astrološka prognoza je bila objavljena u Magazinu Standard tijekom 2008 godine u sarajevskom listu i u crnogorskom listu. Prognoza se moja ostvarila.

2010

Neredi povodom "gej parade srama", - Tijekom svibnja 2010 godine dao sam Magazinu "RevijaD", astrološku prognozu, kako će proteći gay parada koja se treba održati 10 listopada 2010 godine. Prognozirao sam da će gay parada srama proteći s jakim neredima i biće krvava parada ali organizatori parade srama i sudionici te parade srama biće zaštičeni ko međedi gdje će stradati nedužna policija, da će policija uspješno obaviti težak zadatak i spriječiti krvoproliće. Onako kako sam prognozira, tako se i dogodilo. Sudionici, organizatori gej parade srama bili su zaštičeni ko međedi ni dlaka im nije falila s glave. Beograd je 10 listopada 2010 ličio na ratnu zonu. U toj parade srama bila su povređena 124 policajca

2010

Veliki uspjeh najtiražnijoj srpskoj pjevačici "DIVI", Jeleni Karleuši - Tijekom 2006. prognozirao u sarajevskom listu sam sretnu udaju srpski dive Jeleni Karleuši tijekom 2008 godine. U istom magazinu prognozirao nezapamćen i najbolji koncert tijekom 2010 godine, što je Srbija ikada imala. Koji je bio koncert godine. Prognozirao veliki uspjeh Jelene Karleuše i koncert nalazi se i u Magazinu Standard, koji je objavljen 2008 godine. Obje moje prognoze su se ostvarile. Udala se sretno i imala najbolji koncert, što ni jedna od srpskih pjevačica nije imala u Srbiji. Koncert je održala 15. svibnja koji je bio spektakulan koncert u "Beogradskoj areni". Dušmani, zlobnici mogu samo da puknu od ljubomore i zavisti.

2008

Uhićenje ratnog zločinaca Radovana Karadžića - Kako sam gledao astrološku kartu Radovana Karadžića s datumom 19. lipnja 1945 u 11:51 minutu Petnjica. tokom 2004 godine, objavio sam u sarajevskim i crnogorskim novinama, na svom sajtu, da će Radovan Karadžić, biti uhapšen u Srbiji od Saveta za nacionalnu bezbednost Republike Srbije, tijekom 2008. godine i da će biti predan Haaškom tribunalu. Akcijom srpske službi sigurnosti, lišen slobode 21 srpnja 2008 godine haški optuženik Radovan Karadžić i predan Haaškom tribunalu da mu se sudi za genocid i ratni zločin nad čovječanstvo. Moram napomenuti da ni jedan astrolog, vidovnjak nije prognozirao uhićenje Radovana Karadžića, osim mene, već su prognozirali da Srbija nikada neće izručiti Radovana Karadžića. Moja prognoza se ostvarila!

2008

Otcjepljenje Kosova od Srbije - Astrološka karta Srbija i Crna Gora koja je osnovana 4. veljača 2003 u 20:07 minuta u Beogradu, jasno je pokazivala iz godišnje karte za 2008. godinu da će se i Kosovo i Metohija otcepiti od Srbije. Ovu prognozu sam objavio u mnogim novinama, na svom sajtu još 2005. godine i prognozirao 2008 godinu otcepljenje Kosova. Ja sam tada za mnoge ispao jedan luđak koji lupetam i koji ne voli Srbiju kao Kosovo je Srbija. Stiže 2008 godina i gle čuda Skupština Kosova je 17. veljače 2008. jednostrano proglasila neovisnost autonomne pokrajine Kosovo i Metohija od Republike Srbije. Prognoza se moja ostvarila.

2006

Otcjepljenje Crne Gore - Tijekom 2005 godine sam dao astrološku analizu s prognozama crnogorskom listu, sarajevskom listu, hrvatskom listu da će se tokom 2006. godine, konačno Crna Gora odvojiti od Srbije. Astrološka karta Srbija i Crna Gora koja je osnovana 4. veljača 2003 u 20:07 minuta u Beogradu, jasno je najavljivala da Crna Gora neće trpjeti da im diktira Beogradski režim a posebno ne Boris Tadić, koji je bio tada predsjednik Srbije od 2004. do 2012. Crna Gora je raspisala Referendum o neovisnosti Crne Gore 2006, koji je bio održan 21. svibnja 2006. godine. Crnogorski parlament je 3. lipnja 2006. godine usvojio Odluku o neovisnosti, čime je Crna Gora, nakon 88 godina, ponovno postala samostalna država. Prognoza moja se ostvarila. Zahvaljujući ovakvoj mojoj točnosti u prognoziranju, dobio sam priznanje od crnogorskog naroda jer ni jedan astrolog nije prognozirao otcepljenje Crne Gore od Srbije i to s takvom preciznošću kao što sam ja.

2005

Smrt srpske kraljice astrologije i hiromantije Milje Vujanović- Regulus - Tijekom 19 kolovoza 1999 godine sam bio kod Miles Vujanović - Regulus, i tada samo jedno drugom tumačili horoskop. Rekao sam da će joj sljedeća godina biti vrlo krizna po život od partnera i naznačio datum joj kada? Ona mi je tada rekla da to zna ali da će uspjeti. Došla je i 2000 godina a ja strahovao za Miljin život i stiže 8 svibnja 2000 godina. Ja sam nazvao Milju 6 svibnja 2000 godine i savjetujem je da bude oprezna 8 svibnja. Milja mi samo kaže: "ne bini, budi opušten i nemoj uzimati tako osobno loše aspekte". Nakon dva dana od našeg razgovora, odjeknula je vijest u medijama Milja Vujanović ranjena u kralježnicu a ranio je njen partner Obrad Zejak (50) umirovljeni časnik Vojske Jugoslavije. Prognoza se moja i ovdje obistinila kako sam prognozirao Milji. Nikada poslije nesreće nije prohodala. Preminula je Milja Vujanović u 60 godini 4 lipnja 2005

2004

Povratak srpske pjevačice Zorice Brunclik - Tijekom 2002 godine sam prognozirao povratak srpskoj pjevačici, Zorici Brunclik, da će imati veliki povratak na estradi tokom 2003. a posebno 2004 godine. Ovu prognozu sam osobno poslao Zorici i Kemis na mail. Ovakvu prognozu sam dao Magazinu Standar tijekom 2008 godine. Onako kako sam prognozirao u godini, tako je i bilo. Prognoza se moja obistinila.

2003

Ubojstvo Zorana Đinđića - Objavio sam u novinama da će se to desiti 8 mjeseci prije ubojstva. Objavio sam i u emisiji radio "Delta", isto tako i u radijskoj emisiji radio "Jesenjin" u Novom Sadu. Zoran Đinđić je bio jedan od glavnih šefova kriminalne zločinačke skupine. Bio je izdajnik srpskog naroda. To se jako prikrivalo u javnosti. Ogroman je broj dokaza o kriminalnim djelima i otmicama Zorana Đinđića, koji je potčinio ali je sve to tadašnji režim zataškao. Prognoza se moja obistinila.

2003

Uhićenje srpske majke Svetlane Ražnatović - CECA - Još davne 1996 godine sam objavio da Cecu štite kriminalci koji su na vlasti i imaju moci i veza. Da je sama udata za kriminalca i da će doći dan kada će biti uhićena i biti u ćorku. Tijekom 2002 godine u Srbiji su vladali samo krimosi. Dao sam opet prignoza da će sljedeće godine ova pjevačica biti pred lice pravde s debelim kriminalnim dokumentima. Najveća akcija u povijesti srpske policije, pod operativnim nazivom "Sablja", u korijenu je sasjekla organizirani po njihovom mišljenju kriminal Svetlane Ražnatović - CECE. gdje je i uhitila i stavila iza rešetaka 7. ožujka 2003. godine

2000

Petolistopadske promjene - Eksplozija narodnog gnjeva bila je 5 oktobra 2000. godine kada je svrgnut s vlasti tadašnji predsjednik Slobodan Milošević, a na njegovo mjesto je došo Vojislav Koštunica, bivši jugoslavenski predsjednik i čelnik Demokratske stranke. Ovu astrološku prognozu sam objavio u ožujku 2000 godine u svim emisijama diljem Vojvodine gdje sam imao. Objavio sam da će se cijela Srbija i Vojvodina se dići i da će srušiti s vlasti Slobodana Miloševića početkom oktobra 2000. godine. Prognoza se obistinila upravo kako sam prognozirao. Cijeli narod iz Srbije se digao 5 listopada i sa vlasti srušio najvećeg tiranina tadašnjeg, Slobodana Miloševića.

2000

Ubojstvo velikog ratnog zločinca i kriminalca Željka Ražnatovića Arkana - Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. siječnja 2000. godine u hotelu Interkontinental u Beogradu. Bio je srbijanski kriminalac, ratni profiter i političar. Tijekom 1999 godine sam prognozirao atentan na Arkana. Iste godine sam osobno to rekao Arkanu da će sljedeća godina biti ubijen. Smijao se ko lud na brašno i sa time mi je dao do znanja da mi ne vjeruje. Tijekom 15. siječnja 2000 ubijen je Arkan. Prognoza se moja obistinila.

1999

Bombardovanje Federativne Republike Jugoslavije - Tijekom 1997 godine u svojoj emisiji koji sam imao u Novom Sadu, "Noć pod zvijezdama", objavio sam bombardovane na proleće 1999 godine Federativne Republike Jugoslavije. Objavio sam bombardirane na proljeće 1999. Objava je bila na TV "Kanalu 9" u Novom Sadu, radio "Šajkaška", TV Novi Sad. Godišnja astrološka karta Federativne Republike Jugoslavije, za 1999 godinu je identična sa bombardiranje Beograda, 6 travnja 1941 godine. Vrlo lako sam mogao vidjeti da će Federativna Republika Jugoslavija biti bombardirana na proljeće 1999 godine od strane trupe a to je od strane NATO. Prognoza se obistinila u dan.

1996

Kosovski rat - Tijekom 1995 godine, prognozirao sam rat na Kosovo tijekom travnja 1996 godine, od strane Srpske paravojne snage, uključujući strane borce i Oslobodilačke vojske Kosova, a okončat će se tako što će NATO bombardirati Srbiju. Tada sam dao opširnu astrološku analizu gdje sam objavio da Korosvo nikada neće više pripasti pod Srbijom i da će se Kosovo otcepiti i da će postati Republika. Objavio sam TV Novi Sad. Prognoza moja se ostvarila!

1992

Federativne Republike Jugoslavije, pod Slobadanu Miloševićem - gdje je bio uživo na nacionalnom TV prijenosu Federalnog parlamenta zasjedanja tijekom 27 travnja 1992 godine u 14; 04 minuta gdje je proglašen novi ustav. Horoskop tadašnje Federativne Republike Jugoslavije, jasno je pokazivao da će izbiti rat u Bosni i Hercegovini 1992 godine i to sam najavio i prognozirao koji će trajati tri godine, sve zahvaljujući Slobodanu Miloševiću. Prognoza moja se ostvarila!

1991

Astrološka karta Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije - koja je osnovana 29 studenoga 1945. u 17:45 u Beogradu. Jasno sam mogao vidjeti rat i agresiju Srbije, oružani sukob koji će se odvijati na području Hrvatske. Izazičavač takve agresije i rata je bio nitko drugi već Slobodan Milošević. Objavio sam uživo na TV Novi Sad. Zbog te izjave sam imao ogromne probleme od strane vlasti. Prognoza se moja obistinala, izbio je rat u Hrvatskoj baš u one dane kada sam prognozirao.

NOVINE KOJE SU NAJČITANIJE I NATIRAŽNIJE
Hrvatske Dnevne Novine "Slobodna Dalmacija"
najtiražnije i najčitanije novine u Dalmaciji
Nezavisne Dnevne Novine "INFORMER"
Najtiražniji, najčitaniji i najbolji dnevni list u Srbiji.
Nezavisne Dnevne Novine "Srpski Telegraf"
najbolji i nepristrasni dnevni list u Srbiji.