Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Pobjednica prve Zadruge 2018. god

Kristina Kija - Kockar

Objavljeno 10 lipnja 2018

Ja sam kraću prognozu dao tijekom 6 lipnja, gdje sam prognozirao veliku pobjedu i prvo mjesto Kristini Kiji Kockar. Prognoza se nalazi gdje je prognoza za Srbiju 2018 / 19.god.

Ova astrološka analiza za Kristinu Kiju - Kockar vrijedi od 26 svibnja 2018 do 26 svibnja 2019. godine.

Natalna deklinacija planet Merkura je -13.3499 ° u zvijeđžu Bika dok je natalna deklinacija Plutona na -0.2480 ° u zvijeđžu Plutona. Ovakve deklinacije govore o kulturnom i damskom ponašanju i izražavanju. Kristina Kija Kockar, je velika dama i primjer kako treba mlade djevojke da se ponašaju. Venera u Blizancima i Jupiterom u Blizancima, svakako govori o jakoj inteligenciji, pametnoj osobi koja je vrlo sposobna za posao, biznis. Jupiter u Blizancima zajedno sa Venerom, Kristini Kiji Kockar donosi u 2018 godini ogromnu popularnost, dobru zaradu, pobjedu u realitiju a posebno kada se bude završio rijaliti. Kristina Kija Kockar treba dobro da u 2018 godini unovči svoju popularnost iako će i dalje imati napade i pljuvanje po njenoj čestitosti, moralu, poštenju. Kristina Kija Kockar će biti mnogo popularna, popularnija od Slobodanovog mekećanja od pjevanja. Kristina Kija Kockar u 2018 do 26 svibnja 2019.god, predstoji joj samo uspjesi koje će nizati.

Više informacije :

Kija će pobijediti ljubavnicu, švalerku

Godišnja deklinacija planet Jupitera je na -15.4914° u zvijeđžu Ophiuchus. Natalna deklinacija planet Venere je 23.5366° u zvijeđžu Blizanca a godišnja deklinacija planet Venere je 24.9309° u zvijeđžu Raka. Ovo jasno najavljiva velike preokrete u ljubavnom životu Kristine a posebno kada je brak u pitanju. To znači, da će Kristina uvijek pobijediti u svemu ljubavnicu i švalerku od njenog supruga Slobodana, koji je mutivoda zajedno s njegovom ljubavnicom i nemoralnom osobom, Lunom Đogani. Sam narod će uvidjeti da su najveći prevaranti i lažovi Luna Đogani i Slobodan Radanović. Planete štite Kristinu i ova 2018 godina donosi joj velike uspjehe u ljubavi a posebno kada je njezin brak u pitanju. Pobjeđuje božija pravda i istina.

Sex za sex

Godišnja deklinacija planeta Venere za 2017 do svibnja 2018 godine biće na deklinaciji 6.1278° u zvijeđžu Ovna u 7 kući gdje se u 7 kući nalazi planet Uran na deklinaciji 9.7863° u zvijeđžu Bika gdje su ove deklinacije razorne za Kristinu. Kristinin natalni Mars je na deklinaciji 23.6731° u zvijeđžu Raka, također u 7 kući. Ove deklinacije jasno pokazuju da seks između Slobodana Radanovića i Lune Đogani je bio unaprijed dobro smišljen i isceniran. Isto tako, deklinacije govore da je švalerka Slobina, Luna Đogani, ružna s umjetnom kosom, bubuljičava, lažljiva, folirantkinja, bezobrazna, koja lažno pada u nesvijest, neiskrena, aljkava koja ne vodi računa o higijeni, sa uvijek masnom i prljavom veštačkom kosom. Upravo takva je bila Luna Đogani u Zadruzi, tako se predstavila u javnosti. Obično kada muškarac vara suprugu, uvijek je vara sa ružnijom i gorom od supruge, tako i Sloba vara svoju ženu sa ružnijom i gorom. Umjesto parole ljubav za ljubav koji će mnogi propagirati kod Slobe i Lune, ispaće samo na kraju seksualni nagon, seksualna strast, seks za seks a od ljubavi ni "LJ". Ni jedna dama se ne seksa javno pred milijunskim auditorijem kao što je to radila Luna Đogani i Slobodan Radanović, Kristinin zakonit suprug. To jedna dama sebi nikada ne bi dozvolila kao i da spopada oženjene muškarce. Nikada nije dobro na tuđoj nesreći graditi sreću kao što je to činila ljubavnica Luna jer se obije debelo o glavu čovjeku.

Opsjednuta mrznjom prema Kristini Kiji - Kockar

Anabela Atijas
opsjednuta mrznjom prema
Kristini Kiji - Kockar

Ove deklinacije govore i o Luninoj materi Anabeli koja će mrziti Kristinu Kiju Kockar. Činjenica je ta da Slobina ljubavnica Luna, njena mater Anabela vršila veliko pljuvanje i izmišljala razne stvari kako bi napakostila Kristini Kockar - Kiji. Zna se dobro da Lunini roditelji odobravali švaleraciju svoje kćerke što je njihove dijete ima sa oženjenim Slobodanom i sve su čine da se brak Slobin i Kristinin rastavi i da udaju kćerku Lunu za Slobodana, a osobito Lunina mater Anabela. Sva sreća neće uspjeli u svojim pokvarenim i zlim zamislima, planovima a to je da unište Kristinu Kiju - Kockar. U svakom slučaju, narod će debelo osuditi po zasluzi Lunu i njenu obitelj a osobito Anabelu. Na kraju narod će uviditi da su najveći lažovi upravo Anabela i Luna a to će uvidjeti i sudionici rijalitija Zadruge.

Pobjednica prve Zadruge 2018. god

Godišnja deklinacija planeta Jupitera u godišnoj astrološkoj karti kod Kristine Kockar - Kije je -15.4914° u zvijeđžu Ophiuchus. Natalna deklinacija planeta Plutona je -0.2480° u zvijeđžu Ophiuchus, što jasno potvrđuje da će Kristina Kockar - Kija biti pobjednica prve Zadruge 2018. god. Kristina - Kija Kockar, biće velika žrtva od svog supruga, ljubavnice nemoralne djevojke, koji će je ponižavati. Kristina Kockar - Kija će istrpjeti od njih dvoje psihičko, emocionalno nasilje. Narod će uvijek biti za pravdu i za ljubav a uvijek će osuditi ljubavnice, švalerke, nemoralne djevojke i žene, koji žele prisvojiti tuđe muževe jer su to nemoralne osobe. Tako će Kija u narodu biti moralna i žrtva i pobjednica rijalitija prve Zadruge 2018. godine a švalerke, ljubavnice teški gubitnici.