Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Islamska Država Iraka i Levanta

Objavljeno 17 studenoga 2016

Islamska država samoproglašeni je militantni suniti pokret koji je osvojio područje u zapadnom Iraku, istočnoj Siriji i Libiji, iz kojih je pokušao uspostaviti kalifat , tvrdeći ekskluzivni politički i teološki autoritet nad svjetskim muslimanima koja je zločinačka državna tvorevina vehabijskih pobunjenika na području Iraka i Sirije. Islamsku Državu čine i podržavaju brojne pobunjeničke skupine, među kojima i njeni pobornici Mudžahedinsko savjetodavno vijeće, al-Qaida u Iraku. Pučanstvo koje se nalazi pod okupacijom Islamske Države postalo je izloženo bičevanju, sakaćenju, obezglavljivanju i razapinjanju. Islamska Država Iraka i Levanta je postala ozloglašena po brutalnosti, uključujući i masovnih ubojstava, otmica, silovanja i odrubljivanja glava. U veljači 2014. nakon borbe za prevlast, al-Qaida je prekinula odnose s Islamskom Državom. Pobunjenička skupina u Afganistanu, Bangladešu, Egiptu, Indoneziji, Nigeriji, Pakistanu, na Filipinima, Saudijskoj Arabiji i Jemenu su se zakleli na vjernost Baghdadi vodji ISIS-a. Islamske Države pozivaju svoje sljedbenike diljem svijeta provesti napade u Europi i SAD-u. ID, ISIL i ISIS je akronim od Islamske države u Iraku i Šamu – sham. ISIS ide globalno: 143 napada u 29 zemalja ubijeno 2,043 osoba.

Horoskop Islamske Države Iraka i Levanta

Islamska Država Iraka i Levanta proglašena je u travnju 2013. Islamsku Državu čine i podržavaju brojne pobunjeničke skupine, među kojima i njeni pobornici Mudžahedinsko savjetodavno vijeće, al-Qaida u Iraku.

Islamic stateAstrološka karta Islamske države kao i astrološke karte sama salafistička grupa ISIS-a, jasno govori da će ISIS I Islamska država još više jačati i širiti se na cijeloj zemlji.

Stelijum (grupacija planet) s eksplozivnim u Ovnu gdje je i sam vladar Mars u Ovnu smješten u 8 kući, što pokazuje da osnovana država će izazvati treći svjetski rat. Da ova Islamska država će vršiti mnogo zlodjela nad svojim narodom a onda i nad svijetom diljem zemaljske kugle. Uran na 9 stupnju Ovna (Fanatizam, radikaliziram ekstremisti, teroristički napadi, samoubojice).

Uran kvadrat Pluton, ispuštanje zla na svijet. Ovaj kvadrat jasno pokazuje na koji način će ubijati, mučiti, silovati ljude ujedno pokazuje unutarnje borbe koje će se manifestirati opasno i žestoko. Ovaj kvadrat jasno pokazuje da će sve skoro vojne sile žestoko napadati Islamsku državu i željeti da je unište, međutim, ova Islamska država je isuviše jaka a kako godine prolaze, tako će ova Islamska država djelovati sve moćnije. Ma koliko da se vojne sile bore protiv ISIS-a, oni je neće uništiti jer su vojne sile kao NATO, Turska, Kina, Rusija vrlo slabe za ISIS. Vojne sile mogu jedino da oslobode neki grad ali ne i da unište Islamsku državu i ISIS (ID).

Pročitajte još:

Horoskop ISIS-a

Isil je nastao kao džemat al-Tawhid Wal-džihad u 1999. godini, koji je obvezao na vjernost Al-Qaide i sudjelovao u iračkom pobune nakon invazije na Irak 2003. godine od strane zapadnih sila Islamska država (IS), a po svojoj arapskom jeziku akronim Daesh. Vođa ISIS-a je Abu Bakr al-Bagdadi, također ide po imenu Abu Du'a. Trenutno sa sjedištem u Siriji.

U lipnju 2014., grupa formalno proglasila osnivanje "kalifat" - države u u skladu sa islamskom zakonu, ili Šerijata, po Božjoj zamjenikom na zemlji, ili kalifa.

ISISAstrološka karta ISIS-a je vrlo precizno formirana da se podudara s ramazana 2014. godine kada prvi polumjesec Mjesec raste nakon zalaska sunca nakon Novog Mjeseca. Astrološki Mjesec ISIS-a je točno na 2 stupnju Lava gdje 2 stupanj Lava donosi ogromnu popularnost naroda. Mjesec govori uvijek o narodu kako će gledati i ponašati se prema nekom.

Isti taj Mjesec u horoskopu ISIS-a je u jakoj konjukciji sa Jupiterom u 7 kući. To još potvrđiva da će ISIS doživjeti ogromnu ekspanziju zajedno s vođom ISIS-a, Abu Bakr al-Bagdadi jer je natalni planet Jupiter, Abu Bakr al-Bagdadi na 17 stupnju Ophiuchus-a (Zmijonosac) gdje jasno potvđiva, ogromnu popularnost i širenje zločinačke državne tvorevine vehabijskih pobunjenika na području Iraka i Sirije, na čelu sa Abu Bakr al-Bagdadi.

Uran na 16 stupnju Ovna u 3 kući a 3 kuća govori o vidu komunikacije, tako da se vidi da ISIS koristi moderne alate kao što društvenim medijima za promicanje reakcionarne politike i vjerski fundamentalizam.

Pluton je bog pakla, demonska moć, perverzija vatre a na samom Ascedentu u Jarcu još na montruoznom 11 stupnju gdje pravo teški kvadrat s Marom koji se nalazi na 8 stupnju smrti, silovanja sazviježđe Vage. Sve to sunce koje predstavlja samog vođu ISIS-a, Abu Bakr al-Bagdadi je u kvadratu s Marom i opozicija sa Plutonom. Kada su ovakvi aspekti to neće nikada omanuti jer sam vođa je fanatik, koji će vršiti teške masakre nad ljudima koji se ne slažu s njime i njegovom ideologijom.

ISIS u 2017. godini

NATOV Merkur na 8 stupnju Bika (Bliski Istok) u godišnjoj karti NATO-a. Nikakve milosti NATO neće imati prilikom bombardiranje ISIS-a. Sam 8 stupanj predstavlja masovna stradanja i smrti. Tako da će u napadu na ISIS, biti mnogo mrtvih i mnogi će stradati ali u 2017. godini, NATO neće savladati ISIS. Ne NATO kao najveća i najmoćnija vojna sila već ni jedna vojna sila, neće uništiti ISIS u 2017. godini. Smrti od 2014 do 2016 godine je ogroman broj ljudi stradalo na teritoriju Sirije. Dok 2017. godina još gora po stradanjima u Siriji.

Abu Bakr al-BagdadiVodja ISIS-a, Abu Bakr al-Bagdadi je rođen u sunčanom znaku Lava s podznakom u Djevici na 32 stupnju na samoj planeti Pluton koji se nalazi na 32 stupnju Djevice. Sam stupanj 32 govori o zavjeri, terorizmu, giljotini.

Abu Bakr al-Bagdadi, će tijekom 2017. godine doživjeti ozbiljne velike gubitke i to isključivo od druge najmoćnije vojne sile Turske.

Od 2017 godine njegov život bit će ugrožen i on će sve više slabiti kao vodja. Vladar 8 polja Mars je u jakoj opozije s asteroidom Juno gdje pravi još aspekat loš sa Plutonom i Uranom. To jasno pokazuje da će njegova smrt biti u lipnju 2017 god zastrašujuća i vrlo bit'e ubijen. Polako se približava kraj njegove vladavine, tiranisanja i života.

Rekordan broj migranata u 2017. godini

Zbog žestokog rata na Bliskom Istoku, mnogo će migranata pobjeći i 2017. godina bit će problemi s migrantima u cijeloj Europi jer mnogi neće željeti da prime migrante. Ratom, bombardiranjem Nato-a i ostale vojne sile, neće riješiti problem sa Sirijom i sa ISIS, već će samo još više rasplamsati sukobe gdje će nevini stradati. Rekordan broj migranata biće uu svijetu tijekom 2017. godine gdje će preći cifru 2 milijuna.

 

"ZAPIS U ZVIJEZDE"
izdana 04 prosinca 1990

 
"SUDBINA NA DLANU"
izdana 17 prosinca 1993
 
"CRNA MAGIJA"
izdana 20 siječnja 1997
 
"ISTINA O GAY POPULACIJI"
izdana 27 siječnja 2004
 
"S LJUBAVLJU U KRISTA"
izdana 19 kolovoza 2005.