Branko Zivotin, katolički astrolog, prognozer

Godišnji Horoskop za 2021 godinu

2021 godina je godina Saturna i to je godina kada će najviše osjetiti osobe koji su godište 1924 - 1990-te godine. Kako će se odraziti nekome Saturn u 2021.godini pokazat će godišnji horoskop.

Oni koji su godište 1924 - 1990-te godine mogu vidjeti događaje koji će se dogoditi u 2021. godini. 

Ljubav u Astrologiji :

Za prognoziranje događaja u 2021. godini potrebno je da se izradi godišnja astrološka karta za 2021.godinu.

Svaka osoba koja je napunila 30. godina života (natalni horoskop, godišnji horoskop) zasigurno će osjetiti jake promjene u određenoj oblasti života bez obzira da li je u horoskopu ovan, bik, orion, bliznac, rak, lav, djevica, vaga, skorpija, ophiuchus, strijelac, kozorog, vodenjak, riba, jer se mora nositi ili sa partnerom, ili sa obitelji, ili poslovnom okruženju, prijateljima što zavisi od osobne natalne karte, godišnje karte. Sve to utječe a najviše na žene, koje su najviše pod pritiskom i društva, djece, obitelji, partnera. Međutim, ono što je dobro je da svaka žena koja ima 30 i više godina može saznati mnogo toga iz svoje natalne karte uradivši godišnji horoskop koji donosi određene događaje.

Godišnji horoskop za godište 1992 - 2021 godine

Može se uraditi godišnji horoskop i osobama koje su godište 1992 - 2021 godine ali njima se ne može nikakav događaj predvidjeti ili prognozirati, ostaje im jedino dobiti tumačenje psihološkog zabavnog karaktera po horoskopskim znakovima: ovan, bik, orion, blizanac, rak, lav, djevica, vaga, škorpion, ophiuchus, strijelac, kozorog, vodenjak, ribe. Sa druge strane, svaka osoba koja je navršila 30 godina iz godišnjeg horoskopa se mogu dobiti konkretni datumi događaja. Zašto je to tako? Jednostavno, svaki astrolog zna da je ciklus Saturna 30 godina i tada dolazi do jake aktivacije natalne karte i značajnih događaja gdje se može vidjeti što ćete doživjeti u ljubavi, vezi, braku, obitelji, poslovnosti ili bilo kojoj drugoj oblasti života.

Tranzitni Saturn u 2021. godini vrlo bitan u godišnjem horoskopu

Saturn tranzitni je veoma presudan u horoskopu svakog čovjeka a pogotovo kada prelazi natalni Mjesec ili kada prelazi solarni (godišnji), progresivni mjesec. Saturn nekoliko puta tranzitira i pravi konjukciju pogotovo kada je retrogradan. Retrogradno kretanje Saturna je izuzetno nepovoljno i on može donijeti i neki put veoma lijepo i neku stabilnost ali zato će donijeti onda u drugom prelazu vrlo kontra.

Ciklus Saturna treba posebno gledati. Zna se da je njegov ciklus 29 - 30 godina kada se vraća u prvobitnu poziciju gdje je bio u natalnoj karti. Naime, kada se nađe u toj poziciji tada osoba se suočava sa određenim težinama. Kakve će biti težine i probleme treba gledati u kojoj kući se nalazi aktivirani planet i odlike te kuće gledati. Ne zaboravite da on tada predstavlja velike promjene kod čovjeka koje su dugotrajnog karkaktera što će čovjek morati da nauči a i da prihvati.

Ono što me čini jako sritnim, mnoge žene više ne žele biti sluškinje muškarcima koji vrše nasilje, da mu titraju i njegovoj obitelji. Žene takve muškarce ostave njegovoj mamici a njemu ostave djecu da on plača alimentaciju, dok žena upozna i dočeka muškarca koji je financijski jak, pravi muškarac koji će obezbijediti nju i njezino dijete, a sam žena će biti zadovoljna materijalno, i emotivno, i seksualno.

Navedeni primjeri važe na osnovu životnog horoskopa, natalna karta, godišnji horoskop isključivo za zemlje Europske Unije, Njemačka, Austrija, Švicarska, Švedska, Slovenija, Hrvatska kao i Ujedinjeno Kraljevstvo, Amerika, Australija. Veliki broj žena je dočekao taj trenutak, i mogu reći da sam ponosan što uvijek žene uputim da nađu svoju sreću u ljubavi, kao i kada će imati novu romansu. Mogu vidjeti što ćete doživjeti u ljubavi, vezi ili braku tijekom godine a tranziti preko natalne karte će pokazati, određene događaje koji su zapisani u natalnoj karti i aktivirani u godišnjoj karti za 2021. godinu.

Bitan Životni Put za 2021 godinu

Kroz analizu vašeg godišnjeg horoskopa za 2021. godinu mogu vrlo precizno vidjeti događaj odnosno Vaš Bitan Životni Put gdje dobivate mnoge detalje.

Bitan Životni Put se sastoji iz četiri dijela međusobno povezana kroz Bitnu Životnu Kartu :

1. Konkretne situacije

2. Osobnog osjećaja

3. Konflikta

4. Programa za rješavanje

Bitna Životna (BŽ) Karta je skup više različitih astrološki grafikona i tehnika za rješavanje konkretnog problema.

Konkretni odogovori su do sada najtraženiji i najviše volim da radim takve analize gdje osoba dobiva konkretno što da uradi da bi imala konkretan boljitak. Ako su problemi u obitelji gdje jedan član obitelji ima veliko nerazumijevanje točno i konkretno osobi objasnim kako da doživi veliku promjenu i da bude zadovoljna.

Ovo je samo djelić gdje ćete dobiti vrlo jasne i konkretne odgovore. U godišnjoj karti dobivate vrlo detaljno sve ono što želite saznati o događajima, što će biti i kako će biti i kako i na koji način da nešto riješite?

Već 39 godina dajem konkretne odgovore i konkretna rješenja sa tehnikama koje primjenjujem a koje su vrlo djelotvorne kada je u pitanju ljubav, obitelj, posao, djeca, zdravlje.

Cijena za tumačenje godišnje karte

Cijena za izradu i tumačenje za godišnji horoskop za 2021 godinu košta 200 eura. Kroz godišnji horoskop ne tumačim ako ste Vi u horoskopu znak Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Ophiuchus, Strijelac, Kozorog, Vodenjak, Ribe. Takve analize općenitog zabavnog karaktera nakon izvršene uplate ne radim. Ne tumačim karmički. Ne tumačim psihološki. Tumačim samo vaš osobni horoskop i na temelju toga vam dajem odgovore u rješenja koje se tiču samo vas. 

Kako me kontaktirati i u kojem formatu je godišnji horoskop?

- Možete me kontaktirati na moj mail zivotin@astrovojvodina.com
- Sve analize radim isključivo u pisanom formatu. U PDF formatu.

Što je potrebno za izradu godišnjeg horoskopa?

Za izradu godišnjeg horoskopa potrebni su mi sljedeći podaci:

- Ime i prezime
- Datum rođenja
- Čas rođenja
- Mjesto rođenja
- Mjesto življenja
- Pitanja koje vas interesiraju
- Uplata u iznosu od 200 eura

Ako imate partnera neophodno je poslati i njegove podatke;

- Ime i prezime
- Datum rođenja
- Čas rođenja (nije obavezno)
- Mjesto rođenja
- Mjesto življenja

Kako poslati novac?

Jedino platno sredstvo poslati mi novac jeste putem Western Union-a.

Adresa na koju se šalje je:

Branko Zivotin
Serbia

Kada novac uplatite na moj email zivotin@astrovojvodina.com dostavite mi sljedeće:

- Ime i prezime uplatitelja.
- Kontrolni broj uplate.
- Koliko novca ste uplatili.
- Grad i država gdje je uplata izvršena

Nakon izvršene uplate istog dana dobivate odgovor od mene da sam novac preuzeo. Analizu ćete dobiti u razdoblju za 7 dana na onaj mail putem kojeg ste mi dostavili kontrolni broj uplate i pitanja koja vas interesiraju.