Doba interesne ljubavi, seksa, braka

...

Planet Uran je ušao u zviježđu Bika 19 travnja 2017 godine i bit će u ovom zviježđu sve do 7 rujna 2025 godine.

Planet Uran je u jakoj poziciji = 274.4542 ° sa Zemljanim satelitom Mjesecom koji je na poziciji = 175.4653 ° gdje planet Uran u kombinaciji s asteroidom Juno gdje mu je pozicija = 171.3942°.

Ovakva kombinacija kada se dogodi, zasigurno najavljuje vrijeme interesne ljubavi, braka, izopačenog seksa, pedofiliju, tešku prostituciju, incest. To je doba kada će svaka seksualna izopačenost dolaziti u prvi plan, kada će svaka seksualna izopačenost će biti normalna i kada će se seksualna izopačenost forsirati kao nešto sasvim normalno da je. Kurvašluk biće normalna.

Prijevare, varanje, homoseksualna prostitucija

Planet Uran je na poziciji = 274.4542 ° u kombinaciji planet Jupiterom koji je u poziciji = 87.9642°. Ovakva pozicija dovodi do pretjerane slobodne ljubavi kao i do izopačene seksualne prostitucije.

Do 2025 godine dok Uran bude u zviježđu Bika, događat će se izuzetno loših stvari u svijetu kao što je neizbježno povećanje izopačene homoseksualne prostitucije, pedofilije, incesta.

Ovo je razdoblje kada će cvjetati prostitucija u cijelom svijetu gdje će bolesni i izopačeni muškarci visiti po sajtovima za prostituciju. Mnogo će biti muškaraca izopačenika, devijantih. Definitivno, prostitucija će zavladati a sa njome i povećanje spolnih bolesti kao i HIV. Srećom, mnogo će mladi stradati zbog prostitucije a Bog će ih još kako kazniti jer činiće teški blud i mnogo gadosti Bogu.

Ono što je dobro jeste što mladi koji budu oboljeli od spolne seksualne bolesti i od HIV-a neće nitko žaliti a biće osuđeni od društva. To su sve posljedica pretjerane slobode koja će ih dovesti do problema a i do smrti. No, svakom po zasluzi, kako su radili, tako su i dobili.

Zavladat će interesna ljubav što je sasvim normalno

...

Planet Uran je na poziciji = 274.4542 ° dok je planet Orcus u poziciji = 47.9161 ° na planet Uran. Ovakva pozicija donosi razdoblje interesne ljubavi, braka gdje konačno djevojka i žena će biti u ljubavi potpuno ravnopravna s muškarcem

Ljubavi, brakovi će se kidati brzinom svjetlosti. U Ljubavi i braku neće biti ljubavi već isključivo samo interes i svak će varati jedno drugog. Žene će se opametiti i lako će ostavljati svoje momke i supružnike.

Na cijeni će biti visoki muškarci, stariji, stabilni u svim pogledima. Niski muškarci i muškarci koji vise po teretanama neće biti u modi i djevojke i žene će ih lako otkačiti. Alfa muškarci će biti najtraženiji. A najpoželjniji muškarci će biti koji posjeduju "ono nešto".

Svaka pametna djevojka i žena će otkačiti muškarca skota, muškarca koji je nesposoban pružiti ženi i djetetu najosnovnije. Djevojke i žene će zavladati i biće skroz ravnopravne s muškarcem. Ako može varati muškarac isto će moći varati i djevojka i žena. Djevojke i žene će biti mnogo pametne pa će ostavljati olako dijete muškarcu da vidi malo kako je biti samohrani otac.

Jednostavno, djevojke i žene će moći birati s kim će biti i zasigurno je jedno da će zavladati interesna ljubav što je sasvim normalno i što treba tako biti.

Mlađi muškarci će biti pravi slabići u krevetu gdje će imati problema s potencijom. Mada su sami krivci za takav problem a djevojke i žene će takve lako šutnuti i ismijati. Ovo je razdoblje kada djevojka i žena bira i ostavlja muškarca.

Dobro je što će žene lako napuštavati svoje muževe i momke jer neće trpjeti muškarca koji je nesposoban i koji je slab seksualno. Sve će se promijeniti za vrijeme Urana u zviježđu Bika a posebno kada je ljubav i brak u pitanju.

Ono što je najbolje za vrijeme Urana u zviježđu Bika a to da se konačno kida tradicionalni i glupi brak koji je bio na Balkanskim primitivnim zemljama. Dolazi vrijeme modernog i interesnog braka što će jako dobro biti za svaku djevojku i ženu. Ovo je razdoblje kada muškarac neće moći izigravati nekog heroja nad ženom i djecom i kada muškarac neće moći držati djevojku, ženu kao roba da mu bude sluškinja i da mu pere usrane gače.

Kako muškarac uvijek gleda interes u ljubavi i braku isto tako će i djevojka i žena gledati interes od muškarca jer neće djevojka i žena ni započinjati ništa ako je neki muškarac slab financijski. Djevojka i žena će mnogo ulagati u sebe i u svoj fizički izgled a ruku na srce, nikada ne može ni jedan muškarac biti tako lijep i zgodan kao jedna djevojka i žena.