Branko Zivotin, Katolički astrolog, hiromant, numerolog - Beograd

Crvena ili seksualna magija

Najpopularnija magija u 21 stoljeću je svakako crvena ili najpoznatija seksualna magija. Ova magija je izuzetno rasprostranjena diljem svijeta i faktički svuda se prakticira. Ovu magiju najviše traže od vračara, bijelog maga isključivo žene i homoseksualci.

Cilj ove crvene ili takozvane seksualne magije je da dobiju onog muškarca kojeg oni žele a on ih neće. Ja kroz datum rođenja, ime i prezime, svakako da mogu vidjeti je li neka osoba pod ovom magijom i kako i na koji način da je otkloni.

Crvena magija je također poznata kao seksualna magija ili magija za seks gdje su još naziva crvenom magijom kao Voodoo podskup najmoćnijih Voodoo vještina. Dok se uočava da se crvena magija prakticirala slično kao voodoo-u zbog činjenice da se rituali izvodi i gdje se obavezno uključiva žrtva. No, u stvarnoj crvenoj magiji je najjednostavniji oblik magije koji se široko koristi različite vrste zajednica koje prakticiraju magije. Crvenu magiju čini praktičar prosvijetljen znanjima da je magija u nama i da je magija unutar svih, mi sami duhovno i naše tijelo samo sredstvo komuniciranja s ovim živim svijetom. Crvena magija je postala poznata kao Sex Magija. Crvena magija koristi se za privlačenje spolnih odonosa od poznatog ili nepoznatog muškarca.

Što ova seksualna magija može?

Kroz ovu magiju se obavezno uništava ljubavni - seksualni život jednog muškarca a cilj je da mu uništiti brak, seks, ljubav prema drugoj osobi. Ova magija uništava seksualni život jednog muškarca ukoliko je u braku ili bilo kakvoj seksualnoj vezi sa partnericom.. Radi se da ima tešku impotenciju, neplodnost i nesposobnost da ima normalan seksualni život s partnericom. Muškarcu se veziva penis u čvorove, gdje se isto može lijepo namjestiti da oboli od seksualne spolne bolesti. Ova magija teško da može utjecati na ženu. Samo je muškarac podložan ovoj magiji. Zahvaljujući ovoj vrsti magije, može se sve namjestiti muškarcu i to: ako želite zaustaviti svog ljubavnika spava s drugima. Ako želite svog ljubavnika vežete magijski u čvorove i njegov penis da s drugima ne može imati nikakav seks, odnosno, da mu se digne samo na vas a na druge biti mlitav, tako da ga onesposobite. Ako se sviđa neki muškarac nekoj djevojci, ženi a on je zauzet, kroz crvenu magiju ona može napraviti pravi pakao muškarcu i da on bude s njome. Ako se djevojka ili žena rastala od momka ili supruga i želi momak ili bivši muž pati, kroz ovu crvenu magiju se može napraviti pravi kaos bivšem momku i mužu. Isto tako se može kroz crvenu magiju napraviti ako neka djevojka, žena ima velike probleme u braku i ljubavi kao i ako ima s momkom ili mužem loš seksualni odnos, da ima muža, momka dobrog u krevetu i u ljubavi, može se namjestiti faktički sve kroz ovu crvenu - seksualnu magiju.

Od materijala potrebno sljedeće:

- Ime i prezime muškarca
- Slika žene koja traži ovu uslugu i ime žene, djevojke
- Biljke; Vetiver, ružmarin, bosiljak, mugwort
- 1 Crvena svijeća i 1 crni svijeća od voštanih svijeća duljine od 40 - 50 cm
- 999 crvenih ruža
- 666 crnih ruža
- Fotografija muškarca cijelog stasa
- Crni i crveni konac
- Crni niz radi vezavanja u 999 čvorova u nizu
- 999 crvenih voštanih svijeća
- 666 crnih voštanih svijeća
- Voodoo lutka koja predstavlja samog muškarca

Najvažnije u ritualu crvene magije jesu crne i crvene svijeće. Magija sa svijećama u crvenoj magiji temelji se na tri načela: koncentracija, snaga volje í redosled.

Ritual za crvenu magiju

- Groblja je jedino mjesto za odabir ove magije
- Magijski rituala se radi svake večeri od 01 do 04 sati
- Radi se ovaj ritual samo u fazi mladog mjeseca
- Poznavati kako se vrši ritual
- Upotrebljava se rekvizit za muškarca u ritualu
- Koriste se falusni reprezenti penisa
- Pravi se djetelina od komad crne tkanine
- Pravi se od crvene tkanine Vooodoo lutka (svila) nikako poliesterske tkanine ili drugih umjetnih tkanina
- Za vrijeme rituala stoji se u krugu i izgovoraju se riječi znanom vraču
- U ritualu strogo se koristi 4 elemenata energije - zemlja, voda, vatra, vazduh
- Rad rituala vrača traje 40 dana