Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Crna Gora u 2019

Uspješna turistička godina

Objavljeno Lipanj 23, 2019

Montenegro
Lipanj 3, 2019 - Lipanj 03, 2020

Godišnja karta za Crnu Goru u razdoblju od 3 lipnja 2019 do 2 lipnja 2020 godine. Sam podznak Crne Gore je Vodenjak za godinu 2019/20. Sama druga kuća natalne karte Crne Gore biće još kako aktivna. Moram naznačiti da je Ophiucus u 9 astrološkoj kući u godišnoj karti a u 13 astrološkoj kući u godišnoj karti se nalazi Saturn i Pluton koji su još retrogradni. Sve ove kombinacije najavljuju jedno uzbudljivo ljeto, jesen 2019 godinu gdje će biti dosta aktualno dešavanje na polju politike i crkve.

Neptunova deklinacija godišnje karte Crne Gore je na = -5.4180° i Merkurova deklinacija godišnjeg je na = 25.4208°. Obje ove deklinacije povezanim sa zviježđem Ophiuchus. Ove 2019 godine će se najviše tražiti ekonomisti i ugostitelji odjel kuhar trećeg stupnja Mogu jamčiti da će mnogi dobiti i stipendije što će im jamčiti poslije završetka škole i posao. Situacije u obrazovanju se dosta popravlja gdje će mnogi poslije završetka školovanja imati osiguran posao. 

Više informacije :

2019.godina obilježena planinskim i vjerskim turizmom

Ova 2019.godina će biti izuzetno dobra za Crnu Goru jer će biti veći porast turista od 2018.godine. Godišnja karta Crne Gore od 3 lipnja 2019 do 2020. godine bit će obilježen planinskim i vjerskim turizmom isto tako bit će jako popularno u Crnoj Gori razne akcije poput; rafting Tarom, paraglajding, planinarenje. Turizam će i ove 2019.godine biti izuzetno dobar koji će donijeti dobru financijsku potporu privatnicima a i samoj državi. 

Turista biće iz cijelog svijeta, a najviše iz Zapadne Europe kao što će biti jako puno turista iz Srbije koji će ostaviti lijepu lovu Crnoj Gori što je jako dobro. Turisti iz Srbije će biti jako puno na ljetovanje u Crnoj Gori iz razloga što je iznimno jeftin smještaj ai samo ljetovanje u Crnoj Gori. Sa razlikom na dosta visoke plaće u Srbiji (gdje je minimalni prosjek plaće 450 eura), tako da turistu iz Srbije nije ništa 200 ili 250 eura ljetovanje za 10 dana u Crnoj Gori. Crna Gora će izuzetnu lijepu zaradu imati od turista iz Srbije tijekom ljeta 2019 godine. Ugostitelji će moći slobodno da podignu cijene. Pored ljetovanja, turisti će dosta posjećivati ​​dosta manastire, kao i planine gdje će planinariti.

Crna Gora neće dozvoliti Srbiji, miješanje u unutarnje politike Crne Gore

Odnos sa Srbijom tijekom 2019 do 2020. godine bit će nepovoljan zahvaljujući srpskom političarima a neće biti ni nešto pretjerano zautegnut. Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, neće dozvoliti da se Srbija miješa se miješa u crnogorsku politiku. Naravno, to se neće svidjeti političarima iz Srbije pa ni samom predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Srbija će morati jednom prihvatiti činjenicu, da je prošlo vrijeme kada se ona miješala u svačiju politiku pa tako i u politiku Crne Gore, gdje je sputava Crnu Goru ka uspjehu. Zato, Crna Gora neće dozvoliti Srbiji više miješanje u unutarnje politike Crne Gore. Crna Gora će još kako napredovati na svjetskoj političkoj sceni tijekom 2019 do lipnja 2, 2020.godine.

Crkva neće moći otimati državnu svojinu Crne Gore

Deklinacija godišnjeg Saturna u astrološkoj karti Crne Gore za 2019820 godinu je = -21.6486° gdje je isto deklinacija godišnjeg Plutona na = -21.8606°. Činjenica da se ove dvije planete nalaze u 13 astrološkoj kući. Zahvaljujući predsjedniku Mili Đukanoviću gdje će uvesti zakon i za pljačkaške popove gdje spada i sam mitropolit Amfilohija Radovića, gdje će crkva morati vratiti što je otela u nekretnini. Naravno to se neće svidjeti popu Amfilohije Radović, gdje će se buniti ali mu neće pomoći nikakva pobuna. Služiće se silnim lažima kao po dobrom običaju što i rade popovi pa tako i sam pop Amfilohija Radović. Deklinacija Plutona u 13 astrološkoj kući jasno pokazuje da će crkva morati vratiti dio nekretnine državi Crnoj Gori što je prisvojila. Država treba biti oštrija prema popovima i crkvi i trebala bi odrediti crkvi da obvezno plaća porez na imovinu kao i poreza na sve te tisuće hektara i četvornih metara što crkva posjeduje. Odnosno, što je prisvojila.

Veliki problem nezaploslenost

Godišnja astrološka kuća 10-a je na 17 stupnju Ophiuchus za Crnu Goru. Ovaj stupanj govori u teškoj destrukciji kod mladih vezano za posao. Sama država neće ni u 2019.godini do 2 lipnja 20120.godine brinuti suštinski o kvaliteti života njezinih građana jer broj nezaposlenih će se dosta povećati. Siva ekonomija će cvjetati u Crnoj Gori. Mladima će biti dosta teško da se zaposle u državnoj ustanovu gdje će biti konstantno suočeni sa partijskim zapošljavanjima.

Moje Usluge:

Montenegro Airlines s više letova

Montenegro Airlines tijekom 2019.godine do 3 lipnja 2020.godine, može se jamčiti da će imati više destinacija. Posebno će se bilježiti sjajne rezultate u čarter prometu ove ljetne sezone. Kako će cijene avio karte avio kompanije Montenegro Airlines biti dosta jeftine, mnogi će iz Srbije putovati avionom do Crne Gore.