Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Crna Gora
2020-ta nezadovoljstvo u narodu


Objavljeno Listopad 21, 2019

Horoskop s 2020.godine za Državu Crnu Goru sam već bio djelomično napisao u predviđanju a kao što se može vidjeti u mojoj prognozi da se počelo ostvarivati. Sama godišnja karta 2020 za Crnu Goru je više negativna nego povoljna. Nezadovoljstvo u narodu biće dosta prisutno.

U godišnjoj karti za 2020. godinu uočava se negativan aspekat Sunce i Mjeseca isto tako, negativni aspekt Saturn-Pluton. Naime, ovi aspekti jasno označavaju veliko nezadovoljstvo u narodu i to od nacionalne manjine (srba) zbog povodom usvajanja Zakona o vjerskim slobodama u Crnoj Gori. Međutim, ništa nacionalna manjina neće uspjeti jer Zakona o vjerskim slobodama u Crnoj Gori se neće povući u 2020.godine. Popovi-lopovi neće više moći krasti i otimati u državi Crnoj Gori kao što su dosada činili a nisu plaćali porez državi. Srećom, Vlada Crne Gore je stala na put tome s Milom Đukanovićem.

"Unatoč našem uvjerenju da je riječ o državnoj imovini, u zakonu je propisana besprijekorna pravna procedura koja će nama pomoći da dokažemo u to što vjerujemo, a njima da obrane to što misle da je njihovo. On je kazao da zakon propisuje proceduru, od popisivanja imovine, do Upravnog, Vrhovnog, Ustavnog suda ili Suda u Strasbourgu. Kome to smeta, sem onome ko zna da nema nijednog dokumenta", rekao je Đukanović.

Tranzitni aspekt Jupiter ide prema konjukciji Plutona i Saturna u Jarcu, što znači da će Crna Gora nositi pobjedu u svim sudskim sporovima o Zakonu o vjerskim slobodama u Crnoj Gori i Sudovi će biti na stranu Crne Gore pa tako i Međunardni Sud ukoliko bude. SPC gubi sporove u 2020.godini

Jupiter u Jarcu svakako pruža srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori potpuno jednaka prava u obavljanju svojih vjerskih rituala. Isto tako, mošti Vasilije Ostroškog ostaju gdje su i bili, jedino ako popovima-lopovima ne padne napamet da ga premještaju iz inata Crnoj Gori. Nitko neće ugrožavati popove-lopove i oni će moći normalno obavljaju svoje vjerske rituale kao što su obavljali. Isto tako, srbi koji tamo žive, neće imati nikakve probleme vezano za svoje srpske pravoslavnu crkvu i nitko ih neće sprječavati da idu u crkvu. Srpski narod koji živi u Crnoj Gori, morat će prihvatiti nove Zakone u Crnoj Gori koji će se donositi pa bio na vlasti Milo Đukanović ili ne bio. Usvakom slučaju, Zakon će morati poštovati a osobito srpski pravoslavni popovi-lopovi u Crnoj Gori.

Više informacije :

Politički život u 2020.godini

Politički život u Crnoj Gori tijekom 2020. godine bit će vrlo dinamičan sa dosta problema koje će imati sadašnja vlast. Naime, oni koji ne vole Crnu Goru, koji žele da se raspadne Crna Gora koji ne mogu prihvatiti Zakon i Ustav Crne Gore, koji ne mogu prihvatiti Neovisnost, oni će željeti da se Crna Gora raspadne i praviće dosta napetosti u ljudima.

Činjenica je ta, da predsjednika Mila Đukanovića Crnogorci vole i oni žele da ih i dalje vodi u budućnost jer Milo Đukanović je izuzetno puno doprinio da Crna Gora bude priznata u svijetu. Tako će biti iu 2020. godini gdje će Milo Đukanović voditi politiku samo onu koja je dobra za Crnu Goru.

Partija Mila Đukanovića biće i dalje najjača i najbolja u Crnoj Gori dok opoziciji će biti cilj da napravi što više problema u Crnoj Gori a isto tako i popovi-lopovi će se truditi da huškaju narod sa lažima kao da njima Milo Đukanović otima kako kažu Svetinju. Samo koji Svetinju? Onu koju su popovi-lopovi opljačkali od naroda Crne Gore. Dosta njih koji budu kršili Zakon će policija staviti pred licem pravde i uvjerit će se svatko da mnogi neće moći harati kao što su harali.

Crna Gora će sve više napredovati u svijetu tijekom 2020-te a sve zahvaljujući predsjedniku Milu Đukanoviću koji je trenutno najbolji političar u Crnoj Gori.

Dobar turizam u 2020.godini

Jupiter i Uran su fantastično aspektirani u godišnoj karti Crne Gore a to sigurno znači da će 2020. godina biti dobra za turizam u Crnoj Gori.

Prošla godina je bila jako dobra turistička za Crnu Goru bez obzira unatoč negativnoj propagandi u Srbiji vezano za Crnu Goru, međutim, i ove 2020. godine najviše i najzastupljenjima turista u Crnoj Gori biće upravo iz Srbije i Vojvodine koji će Crnoj Gori ostaviti veliki novac prilikom ljetovanja.

Ono što će pružiti Crna Gora svim turistima biće svakako jeftin smještaj ai dobru zabavu će turisti imati. Mnogi pjevači i pevaljke iz Srbije će zabavljati goste u Crnoj Gori gdje će zaraditi dobru lovu. Turistička 2020. godina bit će dosta jaka za Crnu Goru.

Nacionalni park Skadarsko Jezero će u 2020. godine najviše ekonomski prosperirati gdje će u ovom nacionalnom parku biti najviše posjetitelja (turista). Nacionalni park Skadarsko jezero, nalazi se u središnjem dijelu Crne Gore.

Nacionalni park Lovćen ove 2020. godine biće najposjećeniji a Mauzolej na Lovćenu, svakako biće izuzetno posvećen od strane turista.

Nacionalni Park Prokletije (Zla Kolata 2534 m), ujedno i najviša točka Crne Gore. Ovaj nacionalni park neće doživjeti neko turističko zanimanje u 2020. godini a biće i nesreće tijekom godine u ovom nacionalnom parku. Nacionalni park Prokletije se nalazi između Crne Gore i Albanije.

Ovi nacionalni parkovi Crne Gore biće dobro posjećeni najviše od proljeća do zime do će u zimskom turizmu dosta opasti iz razloga što neće biti oborine (snijega).

Moje Usluge:

Air Montrenegro porast putnika u 2020-toj

Nacionalni avio prijevoznik, Montenegro Airlines (MA) bez obzira što je mala avio kompanija ali je 50 puta bolja od avio kompanije Air Montenegro. Ova 2020.godine će Air Montenegro ostvariti dosta dobre prihode. Broj putnika će se mnogo više povećati s razlikom od prošle godine. Samo osoblje Air Montenegro će biti daleko više ljubaznije od osoblja Air Serbia. Godišnja karta za Air Montenegro u 2020. godini donosi konačno prosperitet ovoj avio kompaniji. Air Montenegro će nastojati u 2020. godini a posebno kraja travnja prevoziti putnike s pristupačnim cijenama i davat će mnoge pogodnosti što će svakako biti dobro za putnike Air Montenegro. Biće jako dobro organizovan transfer do svih destinacija u Crnoj Gori.