Branko Zivotin, Katolički astrolog, hiromant - Beograd

Balkanske obitelji, djeca, ljubavi, seks
od 19.04.2017 - 7.09.2025

Objavljeno 06 svibnja 2017

Uran u zviježđu Bika
od 19.04.2017 - 07.09.2025

Planet Uran je na poziciji = 274.3215° planet Uran u zviježđu Bika, simbolizira Isusa Krista, posrednika između Boga i čovjeka na križu.

Na zemlji bit će dvije kazne i to Božja i ljudska, gdje će čovjek sam sebe uništavati, mada je čovjek odavno počeo čovjeka uništavati, ali će biti divno promatrati kako će tek uništavati čovjek, čovjeka za vrijeme Urana u zviježđu Bika a posebno će se uništavati međusobno koji žive na Balkanskim zemljama.

Ogromna razlika će biti između Europske obitelji, djece i između Balkanske obitelji, djece. Europska obitelj je obrazovana, kulturna dok Balkanska obitelj i djeca će biti više divljačka, barbarska. No, takvih obitelji, djece, muškaraca će najviše biti na Balkanu za vrijeme Urana u zviježđu Bika. Najviše će utjecati planet Uran u zviježđu Bika na Balkanske zemlje, zbog njegove pozicije.

Balkanske obitelji, djeca

Uran i obitelj, djeca
od 19.04.2017 - 07.09.2025

Planet Uran je na poziciji = 274.3215° dok je planet Orcus na poziciji = 47.7837° gdje su Uran, Orcus u kombinaciji s planetom Sedna koja je na poziciji = 304.6989°. Svakodnevno će se čuti na vijestima kako su se posvađali, poklali u obitelji. Ali dobro to ništa novo nije u Balkanskim zemljama jer su se mnoge obitelji odrekle Boga, krše Božju zapovijed, uvode svoje zapovijedi.

Obitelji će uništavati najmilije, neće se gledati je li to roditelj ili dijete, jednog drugog će uništavati, ubijati, silovati, maltretirati jer mržnja, zloba, ljubomora, pakost će ih okupirati jedno prema drugome. Srićom, kidaće se Balkanske obitelji a posebno one obitelji koje su primitivne i puni tradicije još iz kamenoga doba. Sva srića, što će takvu obitelj djeca njihova taj primitivizam i tradiciju prekinuti. Neće se poštovati brat, sestra, roditelja a kamoli oni daljni rođaci ili kumovi.

Do 2025 godine sve više razvoda i nasilja u Balkanskim obiteljima, svakodnevno će se dešavati u Balkanskim obiteljima neko klanje, silovanje, fizički napadi, nasilja međusobna, sve to činiće opet niko drugi sem balkanskog muškarca.

Za vrijeme Urana u zviježđu Bika u mnogim Balkanskim obiteljima djeca će bit teški neradnici, alkosi, narkomani, lopovi, kriminalci, preljubnici, nastrani homoseksualci, koji čekaju da im pare padnu s neba ali takvu obitelj i takvu djecu prije ili kasnije zadesiće Božja opomena i u tim obiteljima će se čuti plač, jauci i neizbježno "Bože, ako te ima zašto nam se to događa". Djeca će prvo da optuže sve oko sebe, a da i ne pomisle da su sami krivi za zlo koje ih je zadesilo. Djeca i roditelji vole da optužuju Boga i sve druge za svoju nedaću, ali nikada sebe iako su za nevolju koja ih strefi, sami su krivi.

Balkanski brakovi, ljubavi

Uran i brak, ljubav, seks
od 19.04.2017 - 07.09.2025

Planet Uran je na poziciji = 274.3215° dok je planet Orcus na poziciji = 47.7837° gdje su Uran, Orcus u kombinaciji sa asteroidom Juno koji je na poziciji = 171.2599°. Od 2017 do 2025 godine dok Uran bude u zviježđu Bika, biće prava milina promatrati balkanske muškarce i njihove ljubavi, seks i brak. Balkanski muškarac i njegova ljubav, seks ili brak će biti smijurija. U seksu će biti slabić ili bolje rečeno njonja a posebno mlađi muškarci. Mnogi balkanski mladi muškarci će imati problem s impotencijom i dobro je što će takvog muškarca djevojka i žena otkačiti i što će ona brzo pronaći sebi muškarca koji će joj odgovarati seksualno. Ono što je izuzetno dobro kod balkanskih djevojaka i žena što će njonjavog muškarca kao i muškarca s malim penisom otkačiti i što će pronaći lako muškarčinu, koji će joj još kako odgovarati seksualno. Fantastično je i to što će djevojka trpjeti jednog balkanskog muškarca onoliko koliko bude njoj odgovaralo.

Dolazi vrijeme sve manje brakova, sve više razvoda isto tako dolazi vrijeme, kada će djevojke i žene birati starijeg muškaraca nego mlađe muškarce ili svoje vršnjake, gdje će mlađe djevojke uživati ​​sa starijim muškarcem. Djevojke, žene će biti milijun puta sposobnije od muškarca, snalažljivije i u ljubavi neće puno nasjedati na muškarčeve laži.

Brakovi će biti lažni, iscenirani, koristoljubljivi od strane muškarca iako će se svaki kleti da se ludo vole ali u samom braku će varati kako tko stigne. Brakovi će se kidati samo tako i upravo kod onih koji su se kleli da se neizmjerno vole, da su pošteni u braku i da nikada prevariti ne bi partnera, ali eto, vrijeme pokaže da su sve lagali i da je istina isplivala. Da je njihov brak sve bio ali samo nije bio brak iz ljubavi.

U braku i ljubavi će biti prepuno nasilja i muškarci će lako ostavljati rođenu djecu gdje će činiti sve samo da ne bi dali alimentaciju. No, i za njih će biti lijek jer će svaka pametna žena, muškarcu ostaviti dijete i napustiti supruga. Bit će konačno velika ravnopravnost u ljubavi, braku, seksu i što čini muškarac u braku, činiće i žena.