Branko Zivotin, katolicki astrolog - prognozer

Određivanje točnog datuma braka

Kako sam hiromant sa 30 godina rada, redovito dobivam pitanje, kada ću se udati? Kada ću upoznati svog budućeg supruga ili suprugu? U vezi sam, da li će to uroditi brakom? Kakav ću brak imati? Koliko brakova ću imati i mnoga druga pitanja koja su vezana za brak. Isto tako, neizbježno su pitanja ako je netko u braku, što će biti u braku ili ako netko ima određene probleme u braku, kako i na koji način spasiti brak. Na temelju analize otiska dlana točno mogu vidjeti, kada će netko upoznati svog bračnog druga i kakav će to brak biti. Da li će biti brak iz ljubavi ili interesa i da li će u braku živjeti zakonito ili vanbračno.

Zahvaljujući liniji srca kod žene na lijevom dlanu, ,mogu vrlo precizno odrediti točan datum, kada će zaključiti brak. Isto tako, preko linija srca na lijevom dlanu će mi pokazati i kakav će joj brak biti i hoće li se rastati ili će živjeti do kraja života.

Više informacije :

Konkretno, točan datum udaje - ženidbe

Na temelju analize dlana, točno mogu utvrditi, kada će se netko udati ili oženiti. Duljina, oblik, vilice, otoci, lanci i broj na liniji srca, otkriva mi različita značenja za nečiji brak. Odnosno, točno vam opišem budućeg patnera i u kojoj godini ćete ga upoznati, gdje ćete ga upoznati i kada će se udati ili oženiti.

Ovakva analiza dlana, kada je vezano za brak je 100% točna i tu nema greške. U analizi dlana nema, što ako se to ne dogodi. Dlan nije astrologija da daje neke mogućnosti, prepostavke. Dlan pokaže vrlo konkretno, precizno.

ZA ŽENU
ZA MUŠKARCA
- Kada ćete upoznati svog partnera / cu
- U kojoj godini ćete se oženiti.
- Gdje ćete upoznati svog budućeg supruga?
- Koncepcija vašeg braka
- Kakav ćete brak imati?
- Kakav seks u braku ćete imati?
- Koliko puta ćete se udavati?
- Što može uništiti vaš brak?
- Da li ćete imati brak zakonit ili nevjenčani?
- Kako da spasite svoj brak od rastave?
- Kako će financijski stojati suprug - Kakav odnos ćete imati sa suprugom?
- Da li ćete doživjeti nasilje od supruga u braku? - Kakav odnos će roditelji imati prema vašoj ženi?
- Da li ćete živjeti u inozemstvu sa suprugom? - Hoće li vaša supruga biti iste vjere?
- U kojoj godini ćete se udati? - Da li ćete imati djece i koliko ćete imati djece?
- Ako ste trenutno u vezi, da li ćete se za njega udati? - Da li ćete prevariti suprugu?

Ovo su pitanja na koje ćete dobiti izuzetno jasne odgovore, vezano sve za vašeg budućeg partnera ili partnericu a posebno što dobivate vrlo precizno datume nečega pa tako i vaše udaje ili ženidbe.

Na liniji ljubavi i braka gledam isključivo onu ljubav gdje ćete se udati i oženiti a ne neko vaše trenutno stanje u ljubavi kakvo je ili zašto imate neke probleme u ljubavi trenutno. Vi ako želite analizu kada ćete se udati ili oženiti, dobi ćete tada od mene takvu analizu s događajima i saznanjem sve o vašem budućem suprugu ili supruzi.

Što mi je potrebno za određivanje kada ćete se udati - oženiti?

Da bih mogao izračunati datum vašeg braka kao i opisati vašeg budućeg supruga ili suprugu, precizno, konkretno, potrebno mi je:

ZA ŽENU
ZA MUŠKARCA
- Otisak dlana lijevog
- Otisak dlana desnog
- Datum vašeg rođenja i čas
- Datum vašeg rođenja i čas
- Ako ste u vezi, datum rođenja bez sata rođenja
- Ako ste u vezi, datum rođenja bez sata rođenja

Cijena za izradu i tumačenje vašeg dlana

Cijena za analizu dlana vezano kada ćete se udati - oženiti, staje 200 eura. Za taj novac ćete dobiti vrlo precizno i ​​konkretno sve vezano za supruga ili suprugu. Mjesto poznastva, opis, fizički izgled i normalno, godina poznastva i godina vaš udaje ili ženidbe.

Kako poslati novac?

Novac se šalje putem Western Union-a.

Adresa na koju se šalje je

Branko Životin
Serbia

Kada novac uplatite na moj E-mail: zivotin@astrovojvodina.com pošaljite mi:

- Ime i prezime ko je uplatio? 
- Kontrolni broj uplate 
- Koliko novaca ste uplatili? 
- Grad i država gdje je izvršena uplata

Kada se izvrši uplata, dobit ćete istog dana odgovor na vaš mail, preko kojeg ste mi dostavili podatke i kontrolni broj uplate.